Charity Escape Rotterdam – het bedrijfsuitje dat ergens toe doet

Prijs vanaf € 26,50 p.p. excl. BTW ( p.p. incl. BTW)

De Charity Escape in Rotterdam heeft het beste van 2 werelden; unieke teambuilding op hoog niveau én een bijdrage leveren aan het goede doel. Speciaal voor u heeft Uitjesbureau een game ontwikkeld waarin u zich zowel inzet voor collega’s  als voor een goed doel. Strijdt u vandaag voor KIKA, Stichting AAP, De Voedselbank, KWF of het Wereld Natuur Fonds? De speciaal ontwikkelde Charity Stemwijzer zal uitwijzen welk goede doel het beste past bij uw team!

De Charity Escape Rotterdam – voor welk doel gaat u aan de slag?

De Charity Stemwijzer zal uitwijzen welk goede doel het beste past bij uw team. Elk team (bestaande uit ca 6 personen) ondergaat een vragenlijst waarin informatie wordt gegeven en gevraagd over verschillende goede doelen. Vindt u het milieu belangrijk of gaat de voorkeur uit naar het helpen van zieke kinderen? Wist u dat de Voedselbank al een maaltijd kan verzorgen voor een compleet gezin voor elke €3 die gedoneerd wordt? Stapje voor stapje krijgt u meer te weten over de nobele goede doelen waar u voor kunt strijden. Tot slot weet u het zeker; dit is het goede doel waar wij als team voor moeten gaan vandaag! Oké dat is helder, we gaan van start!

Na het ontvangst, de speluitleg en het maken van de Charity stemwijzer in de binnenstad van Rotterdam rest uw team nog maar 1 taak. Niet ontsnappen aan, maar ontsnappen vóór het goede doel. Bent u er klaar voor? Uw speelgebied is de sfeervolle binnenstad van Rotterdam. Op de kaart in de Charity Escape App wordt direct duidelijk hoe uw Escape Room er vandaag uitziet. Welkom in de Charity-Escape-Room! Gedurende de komende 2 uur moet u op zoek naar clues, raadsels, codes en kennisvragen die te maken hebben met het goede doel waar u voor strijdt. Lukt het uw team om de verbanden te leggen en de touwtjes aan elkaar te knopen? Hoe beter de teamopdrachten worden uitgevoerd en hoe meer vragen er goed worden beantwoord, hoe meer geld voor de pot. Via de app houdt onze spelleiding alles nauwlettend in de gaten. Ook de scores van de andere teams zijn zichtbaar om het competitie element tot ongekende hoogte op te voeren.

Alleen die éne straat, steeg of brug leidt tot de uitgang. Vindt de locatie binnen de tijd en stel het gespaarde geld voor uw charity veilig!

Wat maakt de Charity Escape in Rotterdam uniek?

Een originele Escape game, samenwerken, teambuilding, plezier maken en geld verdienen voor een goed doel maakt dit bedrijfsuitje uniek. Daarnaast is de Charity Escape niet alleen een leuke game, maar zit het ook boordenvol weetjes en kennisvragen over de goede doelen waarvoor wordt gestreden. U stapt dus een stukje wijzer uit de Charity Escape Room. Uitjesbureau vindt het belangrijk dat we in de samenleving verantwoord met elkaar omgaan. Als we het aanbieden van leuke bedrijfsuitjes kunnen combineren met iets terug doen voor de maatschappij, dan doen we dat heel graag! De goede doelen die zijn aangesloten bij dit programma zijn de Voedselbank, KIKA, WNF, CliniClowns, KWF en Stichting AAP. Al deze fondsen zijn erkent door toezichthouder CBF, welke beoordeelt of het fonds voldoet aan de kwaliteitseisen. Hier kan je meer lezen over de erkenning van het CBF.

Wat is inclusief in dit originele programma?

 • Een donatie van €5,00 per persoon aan het goede doel van het winnende team
 • Professionele entertainer(s) en spelbegeleiding
 • Een tablet per team met speciale Charity Escape App
 • Charity Escape materialen
 • Originele puzzels, clues en samenwerkingsopdrachten
 • Een giftcard per team met donatie aan een goed doel
 • Een consumptie per persoon bij de speluitleg
 • Versnapering voor onderweg
 • Poncho’s in geval er een b’uitje valt
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
 • Digitaal foto/video album als bewijsmateriaal van de Charity Escape door u en uw collega’s

Kunt u de Charity Escape Rotterdam combineren met andere activiteiten?

Na de Charity Escape is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Rotterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag.  Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

De Charity Escape Rotterdam is ook te spelen in Amsterdam, Haarlem en Den Haag.


Pers.Prijs
> 50€ 26,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 29,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 32,50 p.p. excl. BTW
Indien u met minder personen wenst deel te nemen, dient u rekening te houden met een basisbedrag van € 650,- excl. btw