Charity Dinner Game – Uitje voor het goede doel!

Prijs vanaf € 57,50 p.p. excl. BTW

In Rotterdam staat een dinerspel altijd garant voor lekker eten en gezelligheid, maar in dit geval krijgt u de kans om tegelijkertijd te strijden voor het goede doel. Jazeker, teambuilding for charity! Voordat de strijd losbarst, moet er eerst worden bepaald voor welk doel wordt gestreden. Nadat de teamindeling bekend is gemaakt, schuift u met uw team aan tafel. Een gezellig uitje voor het goede doel! Welk doel gaat het worden? De allesbepalende charity stemwijzer geeft het beslissende woord.

Benieuwd naar hoe dit uitje voor het goede doel eruit ziet? Bekijk onze trailer van de Charity Dinner Game in Rotterdam:

Wat is de Charity Stemwijzer?

In de politiek is het voor vele mensen ook niet eenvoudig om te weten waarop ze moeten stemmen. Veel lijkt er op elkaar en wat past nou eigenlijk goed bij mij? Wij stellen ons zo voor dat dit ook geldt voor het kiezen van een goed doel. U zou wel voor elk goede doel willen gaan, maar welk doel past nou het beste bij uw team? Van welk doel wordt u zo gemotiveerd, dat u er alles aan doet om de andere teams te verslaan en ervoor te zorgen dat de bijdrage gaat naar uw gekozen doel?

Daar hebben we de Charity Stemwijzer voor bedacht. Op de teamtablet staat een digitale vragenlijst, waarin u samen met uw team doorheen gaat. Vindt u milieu kwesties belangrijker of behartigt u liever de belangen van kansarme kinderen? Misschien wilt u zich wel inzetten voor de dieren vandaag! De charity stemwijzer geeft u advies.

Zodra het goede doel is bepaald, gaat de charity dinnergame van start. Maar eerst is het tijd voor een heerlijk voorgerecht om de basis voor het spannende dinerspel goed te leggen. Zodra het laatste bord is afgenomen, gaat de eerste spelronde van start. Van het bedenken van een nieuwe campagneleus voor jouw goede doel en een triviaronde met vragen over allerlei verschillende goede doelen, tot een spetterende veilingronde waarin je zowel vrijgevig als verstandig zult moeten zijn. Uiteraard wordt dit afgesloten met een spectaculaire finale waar alles nog mogelijk is. Overleg, samenwerking en communicatie zijn key om deze game tot een goed einde te brengen. Welk team heeft een neusje voor het (goede) doel en weet bovenaan te eindigen?

Vragen en opdrachten gerelateerd op het goede doel worden op elk team afgevuurd via de speltablet. Overleg, samenwerking en communicatie is key om dit uitje voor het goede doel tot een goed einde te brengen. Het team dat het snelste is, wint!

Het winnende team verdient naast eeuwige roem, ook het voorrecht om al het ingezamelde geld te schenken aan het doel waar zij voor gestreden hebben. Onze trotse spelbegeleiding overhandigt het team de welverdiende cheque in aangezicht van alle collega’s!

De Charity Dinner Game in Rotterdam is inclusief:

•            Een donatie van € 5,- per persoon aan het goede doel
•             Professionele entertainer en begeleiding
•             Spelmaterialen van hoge kwaliteit
•             Een speltablet per team
•             Zaalhuur
•             Driegangen diner
•             Prijsuitreiking met prijs en cheque voor het winnende team

De Charity Dinner Game kunt u ook als bedrijfsuitje doen in Amsterdam, Den-Haag en Utrecht.


Pers.Prijs
> 50€ 57.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 61.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 63.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.