De meest populaire en unieke manier om Rotterdam te ontdekken, is vanaf de Rotterdamse grachten. Een gezellige borrelboot, een barbecue op uw eigen salonboot en teamgame op sloepjes dwars door Rotterdam. Bekijk onze vele uitjes op het water en vraag naar alle mogelijkheden op maat!

Digital Sloepen Rally op de Kralingse Plas met BBQ

Een origineel buitenprogramma waar ontspanning, genieten en lekker buiten zijn wordt gecombineerd met unieke teambuilding, gezonde teamstrijd en hippe technologie. Een competitie element op het water met originele opdrachten en uw eigen sloep!

Borrelboot op de Maas

Het is weer tijd voor de zomer en wat is er nu leuker en gezelliger dan samen met uw collega’s of vrienden eens lekker te borrelen op de Maas? RotterdamseUitjes maakt dat nu mogelijk!

Varen & Ontdek de Mol in in uw bedrijf/groep!?

U gaat tijdens dit arrangement mee met de schipper door de haven van Rotterdam. Daarna staat een heerlijke lunch voor u klaar in het centrum van Rotterdam. Wanneer de buikjes vol zijn start u met het spannendste stadsspel van Rotterdam.

Borrelboot & Moorddiner

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot waar u heerlijk kunt genieten van Rotterdam vanaf het water. Daarna probeert u tijdens het spannende Moorddiner de dader te ontmaskeren.

Rondvaart & Barbecue aan de Maas

Rotterdam: de stad van de toekomst! U wordt ontvangen in een stoer en gezellig Rotterdams schip, waar u kunt genieten van echte Rotterdamse Eyecatchers. Na het varen staat er een heerlijke barbecue voor u op de planning met uitzicht over…