Boottochten in Rotterdam | Varen op de Maas en in de Haven van Rotterdam.

Een unieke manier om Rotterdam te ontdekken, is tijdens een boottocht over de Maas. Alle hoogtepunten, zoals de Erasmusbrug, de Euromast en de indrukwekkende skyline van Rotterdam komen voorbij. Gezellig genieten met collega’s van bijvoorbeeld een borrelboot Rotterdam, waar de boottocht start vanaf Katendrecht en u langs de oevers van de Nieuwe Maas naar het oosten vaart. Bij de Kuip van Feyenoord keren we en navigeren door het stadscentrum met haar formidabele hoogbouw naar de Rotterdamse havens, zoals de Waalhaven en de Merwehaven. In deze werkhavens varen we vlak langs de grote zeeschepen, terwijl u van een drankje geniet. Onze diversiteit aan boottochten in Rotterdam zijn keer op keer een feest voor u en uw gasten.

Onze boottochten zijn natuurlijk heerlijk in de warme maanden van het jaar, maar juist ook in de wintermaanden! zit u er warmpjes bij. Onze gidsen, entertainers, muzikanten en zangers kunnen zorgen voor de nodige informatie en gezellig vermaak aan boord. Bekijk onze vele boottochten in Rotterdam met of zonder catering of vraag naar alle mogelijkheden op maat! Bel: 010 – 302 00 73 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Digital Sloepen Rally op de Kralingse Plas met BBQ

Een origineel buitenprogramma waar ontspanning, genieten en lekker buiten zijn wordt gecombineerd met unieke teambuilding, gezonde teamstrijd en hippe technologie. Een competitie element op het water met originele opdrachten en uw eigen sloep!

Rondvaart, lunch en de Geheimen van Rotterdam

Na een prachtige rondvaart door de wereldhaven van Rotterdam meren we aan voor een heerlijke lunch aan wal. Dit unieke arrangement in Rotterdam wordt vervolgd met een zoektocht naar de meest spannende geheimen van Rotterdam. Een originele smartphone game dat…

Varen & Ontdek de Mol in in uw bedrijf/groep!?

U gaat tijdens dit arrangement mee met de schipper door de haven van Rotterdam. Daarna staat een heerlijke lunch voor u klaar in het centrum van Rotterdam. Wanneer de buikjes vol zijn start u met het spannendste stadsspel van Rotterdam.

Borrelboot & Moorddiner

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot waar u heerlijk kunt genieten van Rotterdam vanaf het water. Daarna probeert u tijdens het spannende Moorddiner de dader te ontmaskeren.

Rondvaart & Barbecue aan de Maas

Rotterdam: de stad van de toekomst! U wordt ontvangen in een stoer en gezellig Rotterdams schip, waar u kunt genieten van echte Rotterdamse Eyecatchers. Na het varen staat er een heerlijke barbecue voor u op de planning met uitzicht over…