Ontdek de leukste uitjes in Rotterdam!

Bent u op zoek naar een origineel uitje in Rotterdam? Bekijk dan ons ruime aanbod van teambuilding uitjes en activiteiten in het centrum van Rotterdam en op de Maas. Sportieve- en culturele uitjes, rondvaarten en rondleidingen, dinerspellen en meerdaagse arrangementen!

Ruim 20 jaar organiseren we onze uitjes in de Maasstad met passie en plezier. We bespreken graag uw doelstellingen en wensen om vervolgens het meest passende uitje of arrangement in Rotterdam voor u uit te werken en te organiseren.

Heeft u interesse of speciale wensen voor een onvergetelijk uitje in de Maasstad? Bel: 010 – 30 200 73 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

eurovisie-songfestival-bedrijfsuitje-rotterdam

Rotterdam Eurovisie Songfestival contest | Citygame

Coronaproof bedrijfsuitje in Rotterdam! In 3 uur tijd strijden alle deelnemers in Songfestival landenteams tegen elkaar dwars door Rotterdam. Wie wint het meest vaak de 'Douze Points' en mag zich als team vereeuwigen als de Rotterdam Songfestival Winnaars!
Ons opdrachtenspel Geheimen van Rotterdam is een bedrijfsuitje naar de unieke kenmerken en geschiedenis van Rotterdam. Wilt u de Rotterdammers verbazen met uw kennis? Vraag dan nu meer informatie bij RotterdamseUitjes.nl!

Geheimen van Rotterdam – Ontdekkingsspel | Coronaproof!

Ons digitale opdrachtenspel Geheimen van Rotterdam is een bedrijfsuitje naar de unieke kenmerken en geschiedenis van Rotterdam. Wilt u de Rotterdammers verbazen met uw kennis? Vraag dan snel meer informatie! Na dit spel zal de Maasstad voor u nooit meer…

Digital Sloepen Rally op de Kralingse Plas met BBQ

Een origineel buitenprogramma waar ontspanning, genieten en lekker buiten zijn wordt gecombineerd met unieke teambuilding, gezonde teamstrijd en hippe technologie. Een competitie element op het water met originele opdrachten en uw eigen sloep!