Strandarrangementen Hoek van Holland & Rockanje | Teambuilding en relaxen aan de kust!

Bent u op zoek naar een evenementenbureau die in goed en gezamenlijk overleg een bedrijfsevent met impact organiseert aan het strand van Hoek van Holland of Rockanje? Sportieve activiteiten op het strand, een tropische feestavond met barbecue, frisse drankjes en hippe relaxte muziek. Vervoer en hotelovernachtingen, alles is mogelijke en we organiseren het graag en met veel plezier voor jong en oud!

Natuurlijk zijn sportieve strijd en competitie belangrijke elementen tijdens onze strandarrangementen. Maar het gaat deze dag of dit weekend vooral om samenwerken, creativiteit, teambuilding en gezelligheid. Op het strand van Hoek van Holland en Rockanje werken we vanuit mooie en gezellige strandpaviljoens, waar we na afloop heerlijk kunnen chillen, borrelen, barbecuen en feesten.

We bespreken graag uitgebreid alle doelen en wensen om zo een strandarrangement op maat voor u uit te werken. Geïnteresseerd? We nemen graag contact met u op of bel direct met ons professionele beachevent-team: 010 – 30 200 73