Outdoor activiteiten in Rotterdam. Ja, het kan echt! In de vele parken, op de mooie strandjes in en om Rotterdam, in het Kralingse Bos. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Aan te passen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding.

Barbecue Bubble voetbal!

Bubble voetbal is een nieuwe voetbalsport waarbij niet alleen uw conditie, maar ook uw lachspieren op de proef worden gesteld! Twee teams nemen het tegen elkaar op maar let op: in dit spel is alles toegestaan! Als speler bent u…

Zeskamp Rotterdam

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding.

Highland Games – Sportief Uitje

De Schotse Highland Games zijn bij uitstek een sportieve uitdaging die zowel heerlijk is om aan deel te nemen, als hilarisch om naar te kijken! Onder muzikale begeleiding betreden de teams in traditionele Schotse kilt het speelveld.

Bubble Voetballen met vrienden en collega’s!

Bubble voetbal is een nieuwe voetbalsport waarbij niet alleen uw conditie, maar ook uw lachspieren op de proef worden gesteld! Twee teams nemen het tegen elkaar op maar let op: in dit spel is alles toegestaan!

Sportdag voor bedrijven, scholen en groepen

"Sportdag… Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten, die voor iedereen prima te doen zijn. RotterdamseUitjes.nl zorgt voor de…