Tijd om te genieten van de teamuitjes in Rotterdam in de zomer! De zon straalt weer volop en dat betekent dat onze buitenactiviteiten in de zomer weer erg populair zijn. Ontdek Rotterdam op het water, dwars door de stad en vanaf de gezellige terrasjes. Beleef onze stadsspellen in Rotterdam vol teambuilding en ontdek de leuke, soms spannende geheimen van Rotterdam. Fun, teambuilding, ‘op maat’ en waar nodig met een zakelijk karakter. Wij zijn er klaar voor!
Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Rotterdam-specialisten.  *010 – 302 7728

Onze Escape Dinner Room als groepsuitje: een spannende escape game en heerlijk driegangendiner in één. Niemand ontsnapt aan het dessert! Vraag snel meer info bij RotterdamseUitjes.nl!

Escape Dinner Room – Nieuw speldiner

Onze Escape Dinner Room als groepsuitje: een spannende escape game en heerlijk driegangendiner in één. Niemand ontsnapt aan het dessert! Speel een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork terwijl u geniet van een heerlijk driegangendiner! Doorloopt uw…
Levend Monopoly Dinner Game Rotterdam is onze bewerking van het klassieke bordspel. Tussen de gangen van een heerlijk diner verovert u de mooiste Rotterdamse straten en gebouwen. Eet als een vastgoedbaron en ga langs af! Met RotterdamseUitjes.nl

Levend Monopoly dinner game Rotterdam

Levend Monopoly Dinner Game Rotterdam is onze bewerking van het klassieke bordspel. Tussen de gangen van een heerlijk diner verovert u de mooiste Rotterdamse straten en gebouwen. Eet als een vastgoedbaron en ga langs af! Vraag snel meer informatie!

Moorddiner in Rotterdam | Bloedige Bruiloftsdag

U bent samen met uw collega's de enige aanwezige getuige... of misschien wel dader(s)! In dit spannende en vooral interactieve detective theaterspel, zeer geschikt voor kleinere groepen, moet u gezamenlijk binnen één avond deze moord aan tafel oplossen.