Rondvaarten Rotterdam | Ontdek Rotterdam vanaf de Maas!

Rotterdam staat bekend als echte havenstad. Bij een bezoek aan de stad hoort dan eigenlijk ook wel een rondleiding met een rondvaartboot. En niet alleen voor bezoekers van buiten de stad. Ook voor de Rotterdammers zelf, is een rondleiding via een rondvaartboot interessant. Eén van de mooiste gedeeltes van Rotterdam is de Veerhaven met haar mooie historische zeilschepen en fraaie jachten. Vanaf de Veerhaven en de nabijgelegen Willemskade vertrekken snelle watertaxi’s, veerboten en rondvaartboten voor vaartochten over de Maas.

Rotterdams haven- en zeevaarders-geschiedenis ervaart u het allerbeste vanaf het water. Varen langs de meest fascinerende delen van de Maas en de haven van Rotterdam. Onze rondvaarten Rotterdam geven behalve een kijkje in het verleden van de stad ook een beeld van de moderne innovaties. Aan boord van de watertaxi en rondvaartboten is de beste plek om de moderne skyline en internationaal befaamde architectuur van de stad te bewonderen. Zin om te varen?

Bel: 010 – 30 200 73 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Digital Sloepen Rally op de Kralingse Plas met BBQ

Een origineel buitenprogramma waar ontspanning, genieten en lekker buiten zijn wordt gecombineerd met unieke teambuilding, gezonde teamstrijd en hippe technologie. Een competitie element op het water met originele opdrachten en uw eigen sloep!

Rondvaart, lunch en de Geheimen van Rotterdam

Na een prachtige rondvaart door de wereldhaven van Rotterdam meren we aan voor een heerlijke lunch aan wal. Dit unieke arrangement in Rotterdam wordt vervolgd met een zoektocht naar de meest spannende geheimen van Rotterdam. Een originele smartphone game dat…

Rondvaart & Barbecue aan de Maas

Rotterdam: de stad van de toekomst! U wordt ontvangen in een stoer en gezellig Rotterdams schip, waar u kunt genieten van echte Rotterdamse Eyecatchers. Na het varen staat er een heerlijke barbecue voor u op de planning met uitzicht over…