Indoor teambuilding activiteiten in Rotterdam

Op zoek naar teambuilding activiteiten in Rotterdam? Bijvoorbeeld als social game tussen of na een meeting. Of juist omdat de datum valt in één van de koudere maanden van het jaar. Om uiteenlopende redenen kan er gekozen worden voor onze indoor teamuitjes in Rotterdam. Zelfs het ontlopen van de WKR (werkkostenregeling) kan een reden zijn. Bekijk de mogelijkheden en bel ons anders snel voor uitgebreid advies bij uw uiteindelijke keuze.

Bel: 010 – 30 200 73 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Pubquiz Dinerspel Rotterdam

De groep wordt verdeeld in vijf- of zestallen, bedenk een naam voor uw team en kies een captain. Daarna barst de strijd los. In verschillende rondes wordt uw kennis op de proef gesteld!

De leukste en meest uitdagende teamuitjes in Rotterdam ook op maat!

Onze opdrachtgevers wensen steeds vaker indoor teamuitjes die volledig ‘op maat’ worden uitgewerkt. Neem contact op met onze eventmanagers om uw wensen te bespreken en/of vrijblijvend een afspraak in te plannen om uw ideale indoor teambuilding game te organiseren

Bel: 010 – 30 200 73 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Virtual reality dinerspel - VR Dining - the Game Edition. De unieke combinatie van ouderwets dineren en 21e-eeuwse teambuilding in één innovatief bedriijfsuitje! Bereidt uw mensen voor op het werken van de 21ste eeuw en biedt hen een teambuilding die…
uitje-voor-het-goede-doel

Charity Dinner Game – Uitje voor het goede doel!

Tijdens dit bedrijfsuitje wordt onder het genot van een heerlijk driegangendiner voor het goede doel gestreden. En het belooft een strijd te worden om nooit te vergeten, met teambuilding en een hoop plezier!