Indoor teambuilding activiteiten in Rotterdam

Al onze indoor teambuilding activiteiten zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Op zoek naar teambuilding activiteiten in Rotterdam? Bijvoorbeeld als social game tussen of na een meeting. Of juist omdat de datum valt in één van de koudere maanden van het jaar. Om uiteenlopende redenen kan er gekozen worden voor onze indoor teamuitjes in Rotterdam. Zelfs het ontlopen van de WKR (werkkostenregeling) kan een reden zijn. Bekijk de mogelijkheden en bel ons anders snel voor uitgebreid advies bij uw uiteindelijke keuze.

Bel: 010 – 30 200 73 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

De leukste en meest uitdagende teamuitjes in Rotterdam ook op maat!

Onze opdrachtgevers wensen steeds vaker indoor teamuitjes die volledig ‘op maat’ worden uitgewerkt. Neem contact op met onze eventmanagers om uw wensen te bespreken en/of vrijblijvend een afspraak in te plannen om uw ideale indoor teambuilding game te organiseren

Bel: 010 – 30 200 73 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Pubquiz Dinerspel Rotterdam

De groep wordt verdeeld in vijf- of zestallen, bedenk een naam voor uw team en kies een captain. Daarna barst de strijd los. In verschillende rondes wordt uw kennis op de proef gesteld!
uitje-voor-het-goede-doel

Charity Dinner Game – Uitje voor het goede doel!

Tijdens dit bedrijfsuitje wordt onder het genot van een heerlijk driegangendiner voor het goede doel gestreden. En het belooft een strijd te worden om nooit te vergeten, met teambuilding en een hoop plezier!