Speel de leukste dinerspellen in Rotterdam | Gezellige teamstrijd aan tafel.

Al onze unieke dinerspellen in Rotterdam zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

Boek een dinerspel aan tafel in Rotterdam en beleef een teamuitje vol gezonde strijd in een sfeervol restaurant of andere gewenste (eigen) locatie. Teambuilding en gezelligheid tijdens het diner. In teams worden uw collega’s of vrienden op verschillende manieren uitgedaagd tussen de gangen van het diner door. Dus er is tijd genoeg om lekker te eten en over andere zaken te praten tijdens een dinerspel in Rotterdam! Nu aangepast naar een veilig 1,5 meter uitje in Rotterdam – Corona Proof!

Bekijk de vele verschillende speldiners. Samen bespreken we we welk dinerspel in Rotterdam het beste aansluit bij uw wensen. Ook de restaurantkeuze bepalen we gezamenlijk en we organiseren onze dinerspellen altijd in een speciaal voor uw gezelschap gereserveerde ruimte in het restaurant. Liever tijdens een lunch? Of op eigen locatie een dinerspel organiseren? Vrijwel alles is mogelijk.

Bel: 010 – 30 200 73 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Onze dinerspellen in Rotterdam zijn al jaren zeer succesvol tijdens bedrijfsdiners, personeelsuitjes en arrangementen in Rotterdam. Ieder jaar ontwikkelen we nieuwe lunchspellen en dinerspellen aan tafel. Een veel gehoorde wens van onze opdrachtgevers is dat ze op zoek zijn naar een originele invulling tijdens het diner. Dat collega’s elkaar beter leren kennen en moeten samenwerken. Onze speldiners voldoen allen, ieder met een eigen thema. Bel: 010 – 30 200 73

Pubquiz Dinerspel Rotterdam

De groep wordt verdeeld in vijf- of zestallen, bedenk een naam voor uw team en kies een captain. Daarna barst de strijd los. In verschillende rondes wordt uw kennis op de proef gesteld!
Lekker eten tijdens dit spannend moorddiner in Rotterdam tijdens uw groepsuitje. Boekt u ook op rotterdamseuitjes.nl?

Moorddiner in Rotterdam | Bloedige Bruiloftsdag!

Lekker eten en tegelijk met uw groep genieten van een spannend event in Rotterdam? Moorddiner De Bloederige Bruiloft is dan uw uitje. U bent samen met uw collega's de enige aanwezige getuige... of misschien wel dader(s)! In dit spannende en…
Ons slimste mens Dinerspel combineert een humoristisch spel rondom de intelligentie van uw groep met een tongstrelend driegangendiner. Bent u ook benieuwd of uw foto binnenkort in onze digitale Wall of Fame hangt? Boek dan snel bij Rotterdamseuitjes.nl!

De Slimste Mens Dinerspel is slim proeven van Rotterdam!

De slimste mens Dinerspel combineert een humoristisch spel rondom de intelligentie van uw groep met een tongstrelend diner. Bent u ook benieuwd of u zich kunt meten met al die knappe koppen? Wie weet hangt uw foto dadelijk in onze…

Bent u op zoek naar een dinerspel in Rotterdam ‘op maat’, dan hebben wij ook hier een unieke invulling voor. We nemen uw wensen tijdens een (telefonisch) intakegesprek volledig door. Wat is er leuker dan het spelen van een eigen dinerspel vol herkenning en hilariteit over bedrijf en collega’s. Vraag onze medewerkers naar de vele mogelijkheden en boek uw gewenste dinerspel in Rotterdam. Bel: 010 – 30 200 73

uitje-voor-het-goede-doel

Charity Dinner Game – Uitje voor het goede doel!

Tijdens dit bedrijfsuitje wordt onder het genot van een heerlijk driegangendiner voor het goede doel gestreden. En het belooft een strijd te worden om nooit te vergeten, met teambuilding en een hoop plezier!