Culturele teamuitjes in Rotterdam | Coronaproof!

Al onze originele culturele teamuitjes zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

Rotterdam, the Gateway to Europe heeft een rijk cultureel leven. Een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en altijd in beweging. Een stad van voorlopers, pioniers en mensen die verandering durven en willen brengen. Dit is waarom wij zo van Rotterdam houden en we ons inmiddels experts mogen noemen van de stad en de culturele teamuitjes Rotterdam.

Bent u op zoek naar een originele, goed verzorgde culturele ervaring in Rotterdam? Bekijk dan ons aanbod van culturele uitjes in onze prachtige stad. Ter inspiratie hebben wij een aantal populaire arrangementen voor u op een rij gezet.

Bent u op zoek naar meer maatwerk uitjes in Rotterdam? Bel 010 – 30 20073, of vul het contactformulier in. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

eurovisie-songfestival-bedrijfsuitje-rotterdam

Rotterdam Eurovisie Songfestival contest | Citygame

Coronaproof bedrijfsuitje in Rotterdam! In 3 uur tijd strijden alle deelnemers in Songfestival landenteams tegen elkaar dwars door Rotterdam. Wie wint het meest vaak de 'Douze Points' en mag zich als team vereeuwigen als de Rotterdam Songfestival Winnaars!
Wat is typisch Rotterdam? De bijnamen en het dialect. In dit typisch Rotterdam arrangement ontdekt u het allebei! Ja toch, niet dan! Neem snel contact op met RotterdamseUitjes.nl

Typisch Rotterdam? Rotterdamse bijnamen en plat Rotterdams!

Dit arrangement typisch Rotterdam neemt u mee door het centrum van Rotterdam, waar u alles leert over Rotterdamse bijnamen zoals ‘Kabouter Buttplug’ en ‘de Bruine Regenjas’. U kent inmiddels de bijnamen, hoe moet u deze écht op zijn Rotterdams uitspreken?…

Rondvaart, lunch en de Geheimen van Rotterdam

Na een prachtige rondvaart door de wereldhaven van Rotterdam meren we aan voor een heerlijke lunch aan wal. Dit unieke arrangement in Rotterdam wordt vervolgd met een zoektocht naar de meest spannende geheimen van Rotterdam. Een originele smartphone game dat…
Ons walking dinner Rotterdam voert u langs de mooiste bezienswaardigheden naar culinaire hoogtepunten in de vorm van een culinair bedrijfsuitje. Geniet van drie gangen in drie restaurants met drie tafelschikkingen. Al het goede komt in drieën met RotterdamseUitjes.nl!

Walking Dinner Rotterdam? Culinaire teambuilding!

Ons walking dinner Rotterdam voert u langs de mooiste bezienswaardigheden naar culinaire hoogtepunten in de vorm van een culinair bedrijfsuitje. Geniet van drie gangen in drie restaurants met drie tafelschikkingen. Al het goede komt in drieën dus boek snel meer…