Originele activiteiten in Rotterdam

Ontdek samen met ons event-team hoe u met collega’s kunt genieten van het beste dat Rotterdam te bieden heeft! Als u van plan bent om Rotterdam te bezoeken, kunnen wij u laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en helpen bij het samenstellen van de meest interessante activiteiten en excursies. Wij zorgen ervoor dat u zich optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijk personeelsuitje in Rotterdam die aan al uw verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Rotterdam

Rotterdam biedt talloze leuke bezienswaardigheden en activiteiten. Wij helpen u ook graag bij het vinden van de beste accommodaties en hotels in Rotterdam. Bent u op zoek naar culturele activiteiten of juist naar meer actieve teambuilding activiteiten? Bekijk dan ons aanbod van originele activiteiten in onze prachtige stad. Ter inspiratie hebben wij een aantal populaire activiteiten en arrangementen voor u op een rij gezet.

Bent u toch meer op zoek naar meer maatwerk in Rotterdam? Bel 010 – 30 200 73, of vul het contactformulier in. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

Digital Sloepen Rally op de Kralingse Plas met BBQ

Een origineel buitenprogramma waar ontspanning, genieten en lekker buiten zijn wordt gecombineerd met unieke teambuilding, gezonde teamstrijd en hippe technologie. Een competitie element op het water met originele opdrachten en uw eigen sloep!