Steun een goed doel en win voor de voedselbank!

Prijs vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Een goed doel steunen is altijd een teken van maatschappelijke betrokkenheid. Veel bedrijven willen via hun MVO-beleid ook laten zien dat zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom hebben wij het nuttige met het aangename gecombineerd en het Win voor de Voedselbank stadsspel ontwikkeld. U beleeft een gezellig en spannend bedrijfsuitje terwijl u het MVO-beleid van uw organisatie invult. Met dit bedrijfsuitje steunt u namelijk direct de voedselbank! Met dit bedrijfsuitje werkt u bovendien aan uw teambuilding. In teams gaat u aan de hand van spannende opdrachten en onverwachte vragen Rotterdam verkennen. De quiz is natuurlijk afgestemd op Rotterdam en de voedselbank, maar geitenharen sokken zijn absoluut niet nodig! Neem snel contact met ons op en steun een goed doel door de beleving van een gezellig bedrijfsuitje!

Hoe steunt u met het Win voor de Voedselbank stadsspel een goed doel?

Onze strategische locatie is het startpunt van dit spannende stadsspel. Onze spelleiding introduceert zichzelf en de voedselbank. Nadat zij het spel hebben uitgelegd wordt uw groep verdeeld in teams. Elk team ontvangt de benodigde spelmaterialen en gaat de stad verkennen, op zoek naar de opdrachten. Alle opdrachten zijn gericht op teambuilding en lekker divers. Zo zijn er kennisvragen, foto-opdrachten en actieve opdrachten. Tijdens dit maatschappelijk verantwoord uitje spelen de teams niet tegen elkaar, maar gezamenlijk voor de voedselbank.

Door het scoren van de benodigde punten verdient u een goede donatie voor een al even goed doel. Om de punten te verdienen doen wij een beroep op uw teamvaardigheden. Tactiek, techniek, samenspel, maar vooral veel inzet (een goed gevoel voor een goed doel)! Juist in deze tijden van individualisering gaan we er samen tegen aan: een voor allen, allen voor een!

Na afloop volgt er een prijsuitreiking. Deze keer niet voor het winnende team, maar voor de Voedselbank dat als winnend goed doel mag genieten van een mooie donatie. Per deelnemer verdient u namelijk een donatie van 5 euro. Het totaalbedrag reiken we met een grote cheque uit aan de aanwezige vertegenwoordiger van de voedselbank.

Waarom is de voedselbank zo’n goed doel voor de donaties uit dit spel?

Hoewel € 5,- per deelnemer wellicht niet veel lijkt zorgt de Voedselbank dat een gezin voor dit bedrag een pakket voedingsmiddelen voor een heel gezin samengesteld kan worden. De mensen die hier gebruik van moeten hebben vaak van alles aan hun hoofd. Door hen te helpen met de benodigdheden voor een voedzame maaltijd kan de voedselbank in ieder geval één zorg wegnemen.

Daarnaast doet de voedselbank meer dan u wellicht weet. Op verzoek en in overleg geeft de voedselbank graag voor of na dit spannende stadsspel een presentatie.

Door de samenwerking met de voedselbank steunen we een organisatie die lokaal de mensen helpt die het het beste kunnen gebruiken. Door de lage kosten en prestatie die zij leveren weten we zeker dat een heel groot deel van de donatie daar besteed wordt waar het hoort, namelijk bij de behoeftige Rotterdammers.

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waarbij alle betrokkenen winnen voor een goed doel? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het win voor de Voedselbank stadsspel voor een goed doel?

Naast veel gezelligheid, spanning, teambuilding en de wetenschap dat uw plezier leidt tot een goede maaltijd elders is dit MVO-uitje voor het goede doel inclusief:

  • Één consumptie per persoon
  • Spelprogramma
  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Een donatie van € 5,00 per persoon die mede namens u door Uitjesbureau wordt overgemaakt.

Is de steun aan de Voedselbank ook in andere steden te bieden of te combineren met een ander goed doel?

Uitjesbureau.nl staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en saamhorigheid. Daarom steunen wij de voedselbank in elke stad waar wij actief zijn. Ook willen wij altijd meedenken om uw steun aan dit initiatief te combineren met andere evenementen die bijdragen aan een maatschappelijk verantwoorde stad. Als u contact met ons opneemt denken wij graag met u mee voor een goed doel.


Pers.Prijs
> 50€ 26.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 29.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 36.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.