Het originele Wie is de Mol spel Rotterdam | 1,5 meter Uitje!

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

Ons Wie is de Mol bedrijfsuitje hebben wij exclusief ontwikkeld met mediabedrijf IDTV. Daarom vindt u alleen bij ons alle waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het eind van Wie is de Mol. Wij weten daarom zeker dat als u alleen bij ons het Wie is de Mol bedrijfsuitje ervaart alsof u op televisie bent. Bij ons speelt iedereen in teams en individueel met en tegen elkaar. Doordat wij de originele spelformats gebruiken zijn de ervaringen levensecht. Welke boekhouder is net zo (on)handig als hij eruit ziet en bij welke koffiejuf prikt u zo door haar houding heen? Tijdens dit letterlijk en figuurlijk originele Wie is de Mol bedrijfsuitje komt u erachter als u nu meer informatie aanvraagt!

Wat merkt u ervan dat wij als enige een officiële samenwerking hebben met IDTV?

Wie is de Mol is al tijden een daverend succes. De vraag naar een Wie is de Mol bedrijfsuitje is dan ook overweldigend. Uitjesbureau en IDTV zijn ervan overtuigd dat het succes behaald wordt door de kwaliteit die u op TV in ieder detail terug ziet. IDTV heeft de rechten op de naam “Wie is de Mol” en wilde zeker weten dat diezelfde kwaliteit gewaarborgd is als ‘Wie is de Mol’ gebruikt wordt. Voor IDTV was het dan ook een logische keuze om met Uitjesbureau een “Wie is de Mol bedrijfsuitje” te ontwikkelen dat net zo spannend is als het TV programma. Daarmee zijn wij de enige partij die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons “Wie is de Mol bedrijfsuitje”. In het onderstaande filmpje ziet u hoe een letterlijk en figuurlijk origineel Wie is de Mol spel eruit kan zien.

Bekijk de trailer en ervaar de impact van een origineel Wie is de Mol bedrijfsuitje op anderhalve meter!


Hoe verloopt het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje op 1,5 meter?

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol Rotterdam.

Wij ontvangen uw gezelschap op een strategische locatie in Rotterdam. Daar legt de spelleiding het spel uit en deelt zij uw gezelschap op in teams rekening houdend met de 1,5 meter afstand regel en alle andere hygiëne maatregelen. Niet geheel toevallig zit er in ieder team een mol. Ieder team ontvangt een tablet met interactieve “Wie is de Mol?-app”. Dankzij onze samenwerking met IDTV wordt u in de App begeleidt en uitgedaagd door een bekende acteur uit het TV-spel. Als de instructies duidelijk zijn is het aan de teams! Met de tablets en de speciale app is het aan u om uw weg door Rotterdam te vinden en zo snel mogelijk zelf uw weg te vinden naar de bekende Wie is de Mol spellen. De teams moeten ervoor zorgen dat zij de spellen zo snel en goed mogelijk spelen zodat de pot goed gevuld raakt.

Onze hoofdmol heeft al ver voor het spel alle mollen uit uw gezelschap benaderd. Zij zijn dus al lang op de hoogte van de spellen die gaan komen en de meest subtiele trucs om de pot stiekem zo laag mogelijk te houden. De app stuurt aan en registreert alle acties van de kandidaten in het team en de de sabotage-streken van de Mol. Deze informatie is de basis voor de doorslaggevende individuele eindtest.

Een bondje is zo gelegd, maar hoe verdacht maakt u dat?

U speelt dus tegelijk individueel en in teamverband tegen elkaar. Daarnaast moet u de mol in uw team ontmaskeren. Als u de mol in uw team bent moet u juist zo onopvallend mogelijk de teamresultaten saboteren en tegelijk zorgen dat u kans maakt om individueel te winnen.

Het duurt niet lang of u bent volledig in de Wie is de Mol sfeer. Saamhorigheid en achterdocht wisselen elkaar in hoog tempo af. Zeker omdat iedereen een keuze moet maken tussen eigen belang en teambelang. Deelt u de joker met het team of kiest u voor een individuele vrijstelling? Levert uw keuze een verdachtmaking als Mol op? Is die verdachtmaking terecht of kiest u gewoon voor het goede belang?

Na de finale zijn de individuele winnaar en beste Mol bekend. Tijdens de gezellig prijsuitreiking vertonen we onder het genot van een drankje

Er zullen tijdens onze prijsuitreiking vele ‘oooohs en aaaaahs’ klinken. Tijdens het spel zijn er namelijk veel foto’s en filmpjes gemaakt. Nu kunt u zien hoe de Mol te werk is gegaan en hoe hij/zij iedereen geweldig om de tuin heeft geleid. Had u al een goed voorgevoel of zat u er volkomen naast? In ieder geval is niets wat het lijkt!

Heeft u ook zo’n zin in een echt origineel bedrijfsuitje waarin vals spelen moet en intuïtie noodzakelijk is? Vraag dan snel meer informatie!

Bent u ook zo benieuwd wat andere spelers van het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje vonden?

Wat is er inbegrepen bij het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje?

Naast een originele TV-waardige ervaring, achterdocht, suspense, verbazing, veel humor en nog meer gezelligheid is dit originele bedrijfsuitje inclusief:

•             Professionele presentator
•             Tablet met speciale app
•             Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
•             Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste Mol
•             Versnapering voor onderweg
•             Teambuilding
•             Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
•             Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Welke activiteiten kunnen de beleving van het originele ‘Wie is de Mol bedrijfsuitje’ nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke bedrijfsuitje te delen. Wij hebben de mollen onder de Rotterdamse horeca al ontdekt. Daarom adviseren u graag hoe u het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Gaat u liever mollen vangen met een volle maag? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Wij bieden het Wie is de Mol bedrijfsuitje in heel Nederland aan. Naast Rotterdam zouden Den Haag, Leiden of Breda verrassende locaties kunnen zijn!


Pers.Prijs
> 15€ 39.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken