Walking Dinner Rotterdam? Culinaire teambuilding!

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Walking Dinner Rotterdam. Genieten in drie woorden. U leert de stad kennen tijdens twee verrassende stadswandelingen met gids. Waar u naar toe loopt? Uiteraard naar de volgende gang van uw heerlijk driegangendiner. Daarnaast biedt het Walking Dinner Rotterdam genoeg mogelijkheden om dit culinair bedrijfsuitje naar uw wensen op maat af te stemmen. Waar denkt u aan als u over de Coolsingel loopt? Aan Feyenoord, de Marathon of toch de McDonald’s waar u tijdens uw studententijd regelmatig de nacht afsloot? Als u langs het Luxor theater loopt heeft u gelijk de gelegenheid te achterhalen wie de favoriete cabaretier van uw favoriete collega. Ons Walking Dinner Rotterdam biedt voor ieder wat wils. Vraag dus snel meer informatie en neem contact op!

Hoe verloopt het Walking Dinner Rotterdam?

Een letterlijk en figuurlijk smaakvolle locatie in Rotterdam is het startpunt voor dit culinair bedrijfsuitje. Zodra uw gezelschap compleet is serveert de bediening een heerlijk voorgerecht. Aangezien we de tafelschikking hebben voorbereid heeft u ongetwijfeld genoeg aanknopingspunten voor een goed gesprek. Wat hebben uw tafelgenoten met Rotterdam en wat hopen zij juist wel of niet te gaan zien? U krijgt ruim de gelegenheid om lekker te genieten en bij te praten!

Het Walking Dinner Rotterdam is niet voor niets ‘walking’, dus na het voorgerecht mogen de jassen weer aan en wacht uw gids buiten om een mooie en interessante stadswandeling te maken. Op weg naar een heerlijk hoofdgerecht passeert u veel stukjes kenmerkende Rotterdamse geschiedenis en de mooiste gebouwen van de stad. Onze stadsgids deelt uiteraard al zijn kennis en attendeert u op leuke onverwachte weetjes.

Voor het tweede restaurant hebben wij de tafelschikking wederom voorbereid. U kunt dus niet alleen genieten van een andere keuken, maar ook andere tafelgenoten. Opnieuw een mooie gelegenheid om uw collega’s beter te leren kennen, heerlijk te eten en de mooiste bezienswaardigheden van de eerste tocht te bespreken. Lekker gezellig!

Na het hoofdgerecht is het tijd om de verkenning van Rotterdam voort te zetten! Onze gids staat alweer voor u klaar om u met bijzondere doorkijkjes en interessante weetjes naar het derde restaurant van vanavond te begeleiden. Hier serveert de vriendelijke bediening letterlijk en figuurlijk het toetje van dit bedrijfsuitje. Terwijl u geniet van de heerlijke zoetigheden en de verrassende gesprekken die het gevolg zijn van de laatste tafelschikking nemen wij afscheid. U kunt uiteraard lekker na blijven tafelen of het Rotterdamse nachtleven verder verkennen!

Heeft u ook zo’n zin in een culinair bedrijfsuitje vol smakelijke tussenstops en herinneringen voor fijnproevers? Beleef het Walking Dinner Rotterdam en neem contact met ons op!

Wat is inbegrepen bij het Walking Dinner Rotterdam?

Naast een smaakvol bedrijfsuitje waar u kennis maakt met drie restaurants, drie groepen collega’s en de mooiste schatten van Rotterdam, veel gezelligheid en lekker eten is het Walking Dinner Rotterdam inclusief:

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan drie verschillende restaurants
  • Professionele begeleiding
  • Unieke wandelingen door Rotterdam waarbij we op verzoek ook uw favoriete route of bezienswaardigheden in kunnen plannen!

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit Walking Dinner Rotterdam nog verder versterken?

Met deze unieke ervaring garanderen wij u een heerlijk diner en een gezellig bedrijfsuitje. Om de beleving nog sterker te maken is het wellicht een leuk idee om de gids te vervangen door een plattegrond en Smartphone, zodat de teams in de vorm van een spannend spel zelf de weg naar het volgend restaurant kunnen vinden. Een ander leuk idee is wellicht om niet te voet maar per fiets, segway, tuktuk, watertaxi of rondvaartboot van restaurant naar restaurant te gaan. Misschien wilt u voor het Walking Dinner Rotterdam ook aan uw teambuilding werken? In dat geval is een leuk stadsspel of een activiteit op het water wellicht een goed idee. Ook uw eigen suggesties verwerken wij graag.  Wij adviseren u graag hoe u dit spannende Walking Dinner Rotterdam als basis voor uw op maat gemaakte bedrijfsuitje kunt gebruiken. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Naast Rotterdam is het Walking Dinner ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met Den Haag, Breda, Leiden en diverse andere steden.

In plaats van een Walking Dinner Rotterdam liever een Walking Lunch Rotterdam?

Als u Rotterdam liever bij daglicht verkent organiseren wij graag de Walking Lunch Rotterdam. In twee stadswandelingen geniet uw gezelschap dan van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft terwijl u tussendoor tegoed kunt doen aan een heerlijke, uitgebreide lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden om Walking Dinner Rotterdam om te vormen tot Walking Lunch!

 


Pers.Prijs
> 40€ 58,50 p.p. excl BTW
20 - 39€ 62,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.