Varen & Ontdek de Mol in in uw bedrijf/groep!?

Prijs vanaf € 65,00 p.p. excl. BTW

Rondvaart Rotterdam

Ervaar één van de grootste havens van de wereld. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet genegeerd tijdens dit arrangement. In een mooi Rotterdams etablissement staat een heerlijke lunch voor u klaar.

Ontdek de Mol in uw bedrijf/groep!?

Het spannendste stadsspel van Rotterdam. Slechte eigenschappen en sublieme kwaliteiten komen bovendrijven binnen uw team. De mol kijkt over uw schouder mee! Weet u vandaag deze meester spion te ontmaskeren of heerst de mol straks over Rotterdam? Al het goede, maar ook het slechte halen wij bij u naar boven. Bij dit bedrijfsuitje leert u uw collega’s echt kennen. Wie is er te vertrouwen en mag namens u team de opdrachten uitvoeren? De mol loert over uw schouder mee, bent u instaat hem/haar te ontmaskeren.

De missie

Rotterdam een mediastad?! De Mol ziet dit helemaal zitten. De Euromast als zendmast, de Laurenskerk als soap decor en de Coolsingel als mediapark. Bent u in staat Rotterdam te redden uit de handen van de Mol, of ligt de Maasstad in zijn handen. U ondergaat een geheugentest aan de maas, wordt getest op visuele kwaliteiten en moet geheimtaal kunnen ontcijferen. Daarnaast krijgt u driemaal de kans om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren. Het is de ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. Met liefde vertellen de mollen daar hoe ze u om de tuin hebben geleid.

Dit arrangement is inclusief:

  • Rondvaart door Rotterdamse Haven
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor de beste Mol en het beste team
  • Één consumptie p.p. (Hollandse bar)
  • Teambuilding
  • Versnapering voor onderweg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht

Op ons ‘Ontdek de Mol’ uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto’s, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! ontdekdemol.nl.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.