21st century skills op schoolreis? Ultimate Digital School Game!

Prijs vanaf € 14,50 p.p. excl. BTW

21st century skills zijn de 21e eeuwse vaardigheden die zijn gedefinieerd in het onderwijs. Bijna elke middelbare school is of gaat ermee aan de slag. Om uw leerlingen of studenten ook tijdens hun schoolreis spelenderwijs met die vaardigheden bezig te laten zijn ontwikkelden wij deze interactieve Digital School Game ontwikkeld. Een game die scholieren uitdaagt en verbindt door gebruik van de smartphone. Aangezien de game volledig mobiel is kunnen wij deze organiseren in de stad of omgeving die aansluit bij uw wensen. Natuurlijk is deze game ook erg interessant voor andere (onderwijs gerelateerde evenementen). Neem dus snel contact op en organiseer voor uw leerlingen of collega’s een schoolreisje met toekomst!

Hoe verloopt  The Digital School Game 21st century skills?

Tijdens deze interactieve schoolreis of studiedag gaan uw leerlingen of docenten in teamverband de digitale strijd met elkaar aan. Op ons strategisch verzamelpunt in Rotterdam (andere steden of locatie naar keuze is mogelijk) heet onze deskundige spelleiding u welkom. De deelnemers worden in teams verdeeld. Ieder team ontvangt een smartphone met speciale school app. Met de app gaan de teams zelf de straat op. Via de school app ontvangen de deelnemers vragen, opdrachten en filmpjes die hen aanwijzingen opleveren voor de juiste route. Alle opgaven zijn erop gericht om de vaardigheden van de 21ste eeuw te trainen.De app houdt de score in real live bij. Na 3,5 uur sluiten we de apps en worden alle teams terug geroepen naar de eindlocatie.

Terwijl de deelnemers nog even nagenieten gaat de spelleiding aan het werk om het winnende team te bepalen. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking zetten wij hen nog even in het zonnetje. Naast een schitterende prijs ontvangen zij uiteraard de waardering en jaloerse blikken van de andere teams!

Hoe draagt The digital school games bij aan het ontwikkelen van de 21st century skills?

Om de diverse vragen en opdrachten op te lossen moeten de teams samenwerken en communiceren. Daarnaast corrigeren de teamleden zichzelf en elkaar. Allereerst gaan zij in discussie over de juiste invulling van de opdrachten en vragen. Daarnaast stimuleren zij elkaar ook om bij de les te blijven en de route te volgen, ondanks de verleidingen die ze op de route tegenkomen. Om de juiste antwoorden te vinden moeten de teamleden creatief en kritisch denken en met elkaar de vragen oplossen. Daarnaast ontwikkelen de teams door gebruik van de App ICT-basisvaardigheden en mediawijsheid. Door het verwerken van de vragen en opdrachten stimuleren zij hun informatieve vaardigheden en tot slot zorgt het samenwerken in teamverband voor ontwikkeling van sociale en culturele vaardigheden.

Hoe passen wij The digital school games en 21st century skills toe op de actuele thema’s in uw lesprogramma?

Omdat we de vragen en opdrachten, alsmede de filmpjes allemaal ‘op maat’ kunnen verwerken in de School Game, is het mogelijk om ieder gewenst thema in de School Game terug te laten komen. Dus naast fun en samenwerking kunnen we aan scholieren door juist gebruik van vragen en opdrachten spelenderwijs kennis overdragen. Voorbeeldthema’s als vragen over de school, vragen over en door docenten, over het milieu, over de stad, over actualiteiten en over onze geschiedenis behoren tot de mogelijkheden. Naast onze eigen goedwerkende vragen en opdrachten, kunt u dus zelf uw bijdrage leveren door het aanbrengen van vragen, materiaal en informatie, die nodig zijn voor uw ultieme School Game!

Voor wie is de The digital School Game met 21st century skills speciaal ontwikkeld?

Naast een reguliere schoolreis voor leerlingen en studenten op middelbaar, hoger en wetenschappelijk onderwijs is deze game ook zeer goed in te zetten bij introductiedagen. De app stuurt uw teamleden door de stad, dus naast de 21st century skills is de app ook direct een kennismaking met Rotterdam en haar cultuur. Aangezien de game volledig naar wens is in te delen zou de game ook ingezet kunnen worden om uw school- of universiteitsgebouw, het docententeam of de lesstof beter te leren kennen. Ook andere culturele thema’s kunnen moeiteloos worden ingepast.

De sociale interactie is groot, dus als u groepsprocessen wilt verbeteren of als leraren een teambuilding wilt ervaren die niet alleen de leerlingen/studenten maar ook u voorbereiden op les in de 21ste eeuw is deze game een zeer verstandige keuze.

Heeft u ook zo’n zin in een schoolreis of studentenreis naar de toekomst? Vraag dan snel meer informatie en ontwikkel uw 21st century skills!

Wat is inbegrepen bij The Digital school game met 21st century skills?

Naast een digitale teambuilding die aansluit bij de wensen van de deelnemers van nu, groepservaring, spelplezier, sportieve strijd en ongetwijfeld veel gezelligheid is het volgende bij de Digital School Game inbegrepen:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Rotterdam School-App
  • Originele opdrachten, filmpjes en vragen (Rekening houdend met het gewenste thema)
  • Toepasselijke prijs voor het winnende (studenten) team
  • Een verfrissend, ontspannen maar actief en leerzaam teambuilding uitje in Rotterdam.

Prijs details:

(300+ pers.)                    € 17,50 p.p. incl. BTW (14,50 excl. BTW)
(van 251 tot 300 pers.)   € 20,00 p.p. incl. BTW
(van 201 tot 250 pers.)   € 22,50 p.p. incl. BTW
(van 151 tot 200 pers.)   € 25,00 p.p. incl. BTW
(van 101 tot 150 pers.)   € 27,50 p.p. incl. BTW
(van 50 tot 100 pers.)     € 29,50 p.p. incl. BTW

Welke activiteiten kunnen de beleving van de 21st century skills Digital School Game nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding geeft inzichten in uw teams, studenten en leerlingen waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw observaties met elkaar te delen, gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke groepsuitje te delen. Wij weten welke Rotterdamse horeca al over de juiste 21st century skills beschikt. Daarom adviseren wij u graag hoe u deze 21st century skills Digital School Game kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue die we desgewenst ook op de locatie van uw keuze kunnen verzorgen. Vindt u een ouderwets goede lunch belangrijk? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat of als pauze in de game. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Naast Rotterdam en omgeving zijn Den Haag, Breda of Leiden verrassende opties voor deze interactieve schoolreis. Speelt u liever ergens anders? Deze game is op elke locatie in Nederland te spelen.