Digital Sloepen Rally op de Kralingse Plas met BBQ

Prijs vanaf € 64,50 p.p. excl. BTW

Welkom bij de Kralingse Plas! Bij uitstek een zomers arrangement borden vol teambuilding, lekker varen, originaliteit, ontspanning en culinair genieten.

Bij aankomst aan het water blijkt al snel dat u een flinke uitdaging te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u per team wordt uitgerust met een sloep, schipper, een smartphone met hypermoderne app, een plattegrond en bijbehorend spelmateriaal. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hop, in de sloep en het water op! Hoe volbrengt uw team alle opdrachten en verdient het de broodnodige punten op het water? Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd.

Kris Kras op het water bevinden zich verborgen opdrachten. Opdrachten die via GPS zijn gekoppeld aan de tablet waarmee elk team wordt uitgerust. Aan u de taak om deze check-points op tijd te bereiken, want u vertelt de schipper welke koers er gevaren wordt! Opdrachten variëren van foto opdrachten, brein krakers en nog veel meer…

Op de meest onverwachte momenten duiken er andere teams op en barst de strijd op het water los. Gedurende de game zijn de tussenstanden met de andere teams voortdurend te zien, wat de game razend spannend maakt tot de laatste minuut! Onze begeleiding kijkt via het systeem mee en blijft elk team voorzien van instructies. Maar pas op, u kunt ook zomaar op het verkeerde been worden gezet!

De bbq kolen staan al te gloeien als de sloepen het haventje hebben bereikt. Onder het genot van een welverdiend drankje wordt de sloepen race afgesloten met een spetterende prijsuitreiking met prijs voor het winnende team, gefeliciteerd!

De barbecue is geopend!

Dit arrangement is inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Één sloep per team (max 8 personen per sloep)
  • Schipper per sloep
  • Tablet met game app per team
  • Plattegrond en bijhorende spelmaterialen
  • Één consumptie bij de prijsuitreiking
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Afsluitende BBQ

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.


Pers.Prijs
> 50€ 64,50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 69,50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 75,50 p.p excl. BTW