Misdaadspel – De Rotterdamse Penoze

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Dit interactief misdaadspel is een uitgelezen kans om kennis te maken met de stress en spanning van een leven in de misdaad. Geen zorgen, alles blijft legaal en u kunt weer veilig van het strijdtoneel. Ook maakt u op een bijzondere manier kennis met de verborgen hoekjes van Rotterdam. Wie kan zijn krijtstreep door onhandigheid snel verruilen voor een boevenpak? Welke smokkelroute is het succesvolst en welke vrouwelijke collega zet makkelijk haar charmes in voor een carrière in de misdaad? Vandaag is iedereen even schuldig aan de spannendste teambuilding sinds tijden. Vraagt u snel meer informatie aan?

Hoe verloopt het interactief misdaadspel Rotterdamse penoze?

Toen u naar deze spannende teambuilding vertrok wist u nog van niets. Nu u aangekomen bent is de Rotterdamse penoze in rep en roer. Nadat de spelleiding het spel heeft uitgelegd en uw misdaadbende in teams van vier of vijf personen heeft verdeeld blijkt ineens dat ieder team liefst 1.000 kilo cocaïne in bezit heeft. Voor veel jongens en meisjes van de Rotterdamse penoze een interessante prooi. Ook de politie is natuurlijk snel op de hoogte van zo’n enorme partij ‘verse sneeuw’ in de stad, dus zij willen ook graag kennis met u maken. Wij houden op zich best van een feestje, maar dit gaat ook ons te ver! We geven elk team snel een smartphone met penoze-App en zoeken dan een veilig heenkomen.

Dit misdaadspel draait nu alleen nog om u! Welk team komt als eerste van de voorraad af door die te droppen in de stad of bij tegenstanders? De app is uw gids en biedt u de opdrachten en aanwijzingen om de penoze en justitie voor te blijven. Ook laat de app u zien waar de andere teams zijn en hoeveel voorraad zij nog hebben. Hoe u het spul lost is aan u. Zoekt u een keiharde persoonlijke confrontatie? Gaat u liever op zoek naar de beste dumpplekken van de stad? Probeert u via de app de andere teams te verrassen? Zolang het gezellig blijft is in dit misdaadspel alles geoorloofd. Heeft u wel eens van een beleefde crimineel gehoord?

Het team dat als eerste de volledige voorraad gedumpt heeft is de terechte winnaar! Dit lukt natuurlijk alleen als u een hecht team vormt. Samen werken, creatief zijn, strak plannen en elkaar steunen als justitie of concurrerende penoze uw team dwarsboomt. Teambuilding voor gevorderden, zeg maar…

Als alle teams bij de eindlocatie zijn en we zeker weten dat alle voorraad gedumpt is durven we de prijsuitreiking wel te houden. Met een crimineel goede prijs voor de winnaar komt er een einde aan een bijzondere middag!

Heeft u ook zo’n zin in een interactief misdaadspel waarbij u straffeloos kunt smokkelen, bedreigen en intimideren? Vraag dan snel meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het interactief misdaadspel Rotterdamse Penoze?

Naast een spannende kennismaking met de Rotterdamse penoze, een verkenning van Rotterdam, spanning, sensatie en veel hilariteit is deze teambuilding voor gevorderden inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van de smartphone en penoze-App
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
  • Één consumptie per persoon

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit interactief misdaadspel nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke bedrijfsuitje te delen. Wij hebben de penoze onder de Rotterdamse horeca al lang ontdekt. Daarom adviseren u graag hoe u dit interactief misdaadspel Rotterdamse penoze kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Smokkelt u liever met een volle maag? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Naast de Rotterdamse penoze is ook de Haagse penoze, Bredase penoze of Leidse penoze wel in voor een paar duizend kilo handel!


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 29,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.