Rotterdam Eurovisie Songfestival contest | Citygame

Prijs vanaf € 21,50 p.p. excl. BTW

Een muziekfestijn met jaarlijks bijna 200 (!) miljoen kijkers, hoe dan?? Ervaar nu het succes achter het Songfestival ; boek de Rotterdam Eurovisie Song & the City contest editie van ons PopStadSpel en beleef jullie eigen entertainmentshow. Het leukste, gezelligste en meest actuele bedrijfsuitje van Rotterdam.

Rotterdam Eurovisie Songfestival contest! | Coronaproof

Tijdens deze 3 uur durende citygame nemen jullie het in verschillende landenteams tegen elkaar op. Gewapend met een tablet en het benodigde spelmateriaal vertrekken jullie de mooie binnenstad van Rotterdam in; niets is te gek en letterlijk alles mag uit de kast worden getrokken om er met elkaar een onvergetelijke dag van te maken en de ‘douze points’ in de wacht te slepen. Plezier, ontdekken, verbinding en gezonde strijd staan centraal bij onze actuele citygame in Rotterdam.

Wat weet je allemaal van het Songfestival, andere muziekvragen en de stad Rotterdam?

Weten jullie nog onder welke naam de dragqueen Tom Neuwirth namens Oostenrijk in 2014 deelnam aan het Songfestival en won? En uit welke Nederlandse inzending komt de regel “7 uur je moet je bed uit komen”?

Grote triomfen, veelbesproken hoogtepunten en hilarische dieptepunten, ze passeren allemaal de revue. Maar uiteraard worden jullie zelf ook getest op muzikaliteit, creativiteit en originaliteit. Douwe Bob scoorde door 10 seconden hypnotiserend in de camera te kijken waarmee gaan jullie voor de winst?

Tijdens ons Songfestival-spel ontdekken jullie Rotterdam op een wel heel bijzondere manier met na afloop: De jury ronde!
Onder het genot van een drankje zullen jullie elkaars inzendingen gaan beoordelen en zal snel duidelijk worden welk team zich mag benoemen tot de absolute Songfestival-toppers!

Doe mee en boek nu onze populaire en actuele Songfestival Song & City contest!

Wat bieden wij u tijdens dit actuele PopStadSpel in Rotterdam

Naast 3 uur gezonde teamstrijd, uitdagende teambuilding opdrachten, leuke kennisvragen en weetjes over het Songfestival en het ontdekken van de mooiste plekjes van Rotterdam, bieden wij het volgende:

  • Professionele Songfestival presentator / spelleidster
  • Tablet en Songfestival-App
  • Originele opdrachten, vragen, enz.
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Songfestival team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.
  • Coronaproof – volgens de laatst geldende maatregelen / versoepelingen

Kun je de Rotterdam Eurovisie Songfestival contest combineren met andere activiteiten?

Na de Rotterdam Eurovisie Song & the City contest is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Rotterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. U kunt ook kiezen voor ons ‘all in’ arrangement. Voor EUR 69,50 pp. (vanaf 15 personen) nemen wij u alle organisatie uit handen en maken we de Rotterdam Eurovisie Song & the City contest af met een gezellige borrel en lekker diner.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.


Pers.Prijs
> 35€ 21.50 p.p. excl BTW
20 - 34€ 24.50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 27.50 p.p. excl BTW