Rondvaart, lunch en de Geheimen van Rotterdam

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Rondvaart door de Wereldhaven van Rotterdam (1 uur)

Het arrangement trapt af op de prachtige Maas met een rondvaart door de haven van Rotterdam. Onze enthousiaste gidsen vertellen u alle interessante verhalen over de trots van onze mooie stad! Er is nog zoveel te vertellen dat u niet weet. De gidsen delen hun kennis graag met u!

Lunch (1 uur)

Na een uur varen meren we aan en wordt de volgende fase van dit leuke arrangement ingeluid met een heerlijke lunch. Het is namelijk belangrijk dat er energie wordt bijgetankt en een bodem wordt gelegd voor de zeer spannende en competitieve middagactiviteit. RotterdamseUitjes werkt nauw samen met tal van leuke restaurantjes in de stad. Op basis van uw lunchwensen kiezen wij een restaurant dat bij u past en een lunch kan bieden waar u zin in heeft. Vraag bij onze collega’s voor de mogelijkheden!

De Geheimen van Rotterdam (3 uur)

Dit typisch Rotterdamse arrangement sluit af met een origineel en hypermodern stadsspel waarbij u Rotterdam leert kennen op een interactieve manier. Met uw team wordt u de stad in gestuurd en gaat u de strijd aan met uw collega’s. Kris Kras door Rotterdam liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Hoe hoog is de Euromast nou echt en wat is de werkelijke toedracht van al de verdwenen historische gebouwen? Uw team wordt voorzien van een smartphone, uitgerust met hypermoderne app. Deze app leidt u de weg door de stad en voorziet uw team van instructies. Foto’s, filmpjes, meerkeuze vragen en originele teamopdrachten volgen elkaar in hoog tempo op. Heeft u het in zich om de geheimen van Rotterdam bloot te leggen?

Aan u de taak om deze vragen en de diverse teamopdrachten uit te voeren, wat dacht u van… Nee nee, dat gaan we nog niet vertellen natuurlijk! Wij verklappen niks! Met uw eigen team zult u Rotterdam moeten verkennen en de verborgen opdrachten moeten uitvoeren. Teamgeest, mentaliteit en een natuurlijke overwinningsdrang zijn hierbij zeker vereist.

Een krankzinnig stad ontdekkingsspel waarin Rotterdam al haar geheimen bloot geeft. De Maasstad zal hierna, zeker voor u, nooit meer hetzelfde zijn! Aan het einde van deze dag beloven wij u dat u Rotterdam (nog) beter heeft leren kennen, samen met uw collega’s. Actiefoto’s die worden gemaakt met de smartphone komen direct terug in een digitaal foto album en kunnen direct worden gepresenteerd bij de afsluitende borrel

Rondvaart, lunch en de Geheimen van Rotterdam is inclusief:

  • Rondvaart
  • Uitgebreide Lunch
  • Spelbegeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Smartphone met hypermoderne city app
  • Één consumptie per persoon na het spel
  • Prijs voor het winnende team
  • Digitaal foto album met actiefoto’s van de geheimen van Rotterdam

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.


Pers.Prijs
> 50€ 69,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 64,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 67,50 p.p. excl. BTW