Rondvaart & Barbecue aan de Maas

Prijs op aanvraag

Rondvaart door een wereldhaven met gids

Rotterdam: de stad van de toekomst! En dat is te zien! Rotterdam staat vol met moderne en architectonische gebouwen. U wordt ontvangen op een stoer en gezellig Rotterdams schip in het centrum van Rotterdam. De crew staat klaar om van deze avond een topavond te maken!
Allemaal aan boord? Dan kan het varen beginnen. Geniet van het prachtige uitzicht over de Maas. Echte Rotterdamse eyecatchers glijden aan u voorbij. U vaart langs bruggen, wolkenkrabbers, monumenten en andere gebouwen die Rotterdam sieren. Van de Erasmusbrug tot The Red Apple en van het World Port Center tot de Euromast. Tijdens het varen kunt u luisteren naar het verhaal van de gids of in alle rust genieten van het uitzicht onder het genot van een heerlijk drankje.

Overheerlijke barbecue aan de Maas 

Na het varen heeft u waarschijnlijk honger gekregen en dat komt mooi uit! Direct naast de afstap-plaats van de boot ligt Grand Café Prachtig gelegen. Deze locatie heeft een geweldig uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam, maar nu in alle avondglorie. Hier kunt u genieten van een overheerlijke barbecue met miljoenen lichtjes als uitzicht.
Zodra iedereen zijn buikje vol heeft gegeten is helaas weer tijd om naar huis te gaan, maar u verlaat deze stad met nieuwe kennis en mooie herinneringen die u voor altijd zullen bijblijven!

Dit arrangement is inclusief:

  • Rondvaart door de haven en langs de Rotterdamse skyline
  • Professionele gids op de boot
  • Overheerlijke barbecue
  • Eén consumptie per persoon
  • En natuurlijk een onvergetelijke dag!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.