Business event? Ranking your Buzz-ness

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Een business event is een goed idee op verschillende momenten. Wilt u op een andere manier evalueren? Organiseer het business event voor uw personeel! Wilt u belangrijke punten of wijzigingen in de organisatie communiceren of daarover brainstormen? Een corporate business event helpt u verder. Overweegt u een nieuw product of nieuwe dienst of bent u benieuwd hoe uw (potentiële) klanten naar uw bedrijf kijken? Een business event geeft u het inzicht. Bent u op zoek naar investeerders of wilt u met hen evalueren? Een investors business event is het effectiefst.

Door uw business event in de vorm van een ranking te organiseren stelt u uw doelgroep in staat om effectieve en eerlijke feedback te geven. Doordat wij de uitkomsten in het geheel presenteren hoeft niemand bang te zijn voor kritiek of gevolgen van hun uitspraken. Heeft u behoefte aan eerlijke feedback die uw organisatie echt verder helpt? Vraag dan snel meer informatie aan!

Hoe verloopt het business event Ranking your Buzz-ness?

Ruim voordat uw business event plaats vindt hebben we een voorgesprek over uw wensen. Wat zijn de doelen die u met Ranking your Buzz-ness wilt bereiken? Welke onderdelen moeten in ieder geval besproken worden en wat zijn de aspecten die we tijdens het business event ongemoeid laten? Op basis van deze kadering bespreken we in ditzelfde gesprek de kadering van het event en de vragen. Onze business event software kan alle formaten bestanden verwerken. Of we de vragen maken met videoboodschappen, filmpjes, geluidsopnamen of tekst, het past sowieso in de game.

De verkregen informatie gebruiken we om de digitale vragenlijsten op te stellen die we naar alle beoogde deelnemers sturen. Hun ingevulde vragenformulieren en de informatie die we van u tijdens het gesprek ontvingen gebruiken we om het business event voor te bereiden en het presentatie- en begeleidingsteam te instrueren. Zo weten we zeker dat alles naar wens is opgesteld op de dag van uw event.

Het business event zelf….

Op de dag van het business event worden de deelnemers verdeeld in teams. Elk team krijgt een tablet en spelmaterialen om te gebruiken. Via de tablet ontvangt elk team vragen, filmpjes en opdrachten die gebaseerd zijn op de input tijdens ons gesprek en de antwoorden die vooraf door u en uw collega’s zijn ingevuld. Welk team heeft het beste in de gaten wat er speelt binnen het bedrijf en welk team verdient door goed samenwerken de meeste punten? Terwijl u met uw team aan het werk bent blijven de scores van de andere teams zichtbaar. U kunt dus continu zien of u in het winnende team zit en waar nodig uw strategie wijzigen!

Verwacht geen standaard enquête, maar de mogelijkheid tot het inzenden van filmpjes, foto’s en nog veel meer… Wie rijdt er in zijn vrije tijd in deze Porsche? Waar zouden jullie het logo van ons bedrijf op het gebouw plaatsen?  De perfecte meeting-onderbreker, ideaal als sociaal event na een serieuze sessie. Een game die de aandacht voor uw thema opeist! We sluiten deze game af met een welverdiende prijs voor het team dat de hoogste score heeft behaald en daarmee als kenners van uw onderwerp kan worden gezien. Uiteraard ontvangt u na afloop alle feedback.

Waarom is het Business event Ranking your Buzz-ness zo goed om eerlijke feedback te krijgen?

Iedere potentiële deelnemer vult vooraf een digitale vragenlijst in waarin de onderwerpen die u wilt behandelen verwerkt zijn. Zij weten dat wij de uitkomsten in de vorm van polls en algemene statistieken presenteren. Daarom hoeft niemand bang te zijn om zijn of haar mening openlijk te geven. Dit vermijdt persoonlijke discussies bij lage beoordelingen en verwijten van slijmerij voor een hoge beoordeling.

Doordat de vragenlijsten anoniem verwerkt worden zal men veel makkelijker geneigd zijn wel die 4 of 9 uit te delen. Het gemiddelde cijfer 6,3 wordt dan een concreet getal waarop u een verbetertraject kunt inzetten. Deze zelfde redenatie geldt voor allerlei rankings. Wilt u een nieuw merk zoutjes op de markt brengen? Grote kans dat u bij een één op één proeverij zeer positieve feedback krijgt. Wie wil er onbeleefd zijn naar de gastheer of een negatief oordeel uitleggen? Gevolg is dat u enthousiast aan de slag gaat en vervolgens niet voldoende verkoopt. Door een proefmonster met vragenlijst toe te zenden krijgt u wel eerlijke feedback. Ook in dat geval geven de gemiddelde cijfers voor smaak, prijs/kwaliteitsverhouding en antwoord of de doelgroep daadwerkelijk zou kopen een veel realistischer beeld.

Ons business event Ranking your Buzz-ness is al voor veel doeleinden gebruikt. Om u een indruk te geven zetten we de creatiefste vragen uit eerdere events hieronder op een rij.

Mogelijke vragen voor uw business event…

 • Als u een vacature mocht plaatsen, welke plek die nu nog niet ingevuld is zou u invullen en waarom?
 • Wat is uw minst prettige gespreksonderwerp over ons bedrijf een privéfeestje?
 • Welke behoefte van de klant wordt het vaakst genegeerd?
 • Welk cijfer zou de klant ons geven voor klanttevredenheid?
 • Hoeveel omzet denkt u te hebben bijgedragen aan de totaalomzet van dit jaar?
 • En hoeveel omzet denkt u volgend jaar bij te dragen aan de totaalomzet voor dat jaar…

Uiteraard kan uw business event ook ingezet worden met luchtiger vragen. Hier zetten we wat suggesties op een rij:

 • Hoeveel kilometer WC-papier hebben wij vorig jaar met elkaar verbruikt?
 • Hoeveel koppen koffie zijn er in totaal in het bedrijf gedronken?
 • Welke reclamecampagne zou u morgen nog een keer doen bij dit bedrijf?
 • Heeft u wel eens een ander bedrijf genoemd als men vroeg voor wie u werkt?

Zoals u ziet zijn de vragen voor uw business event doeltreffend, op maat en altijd verrassend! .

Hoe draagt het business event Ranking your Buzz-ness bij aan de teambuilding?

Allereerst is dit event een indoor teambuilding game die heel nauw op de huid van uw bedrijf is geschreven. Wij faciliteren de antwoorden op uw vragen op een treffende, originele en creatieve manier. De teams moeten dus echt samenwerken, creatief en snel zijn om de game te winnen. Daarbij is uw boodschap door het hele spel verwerkt. Uw teamleden zijn dus tijdens het spel continue bezig met de onderwerpen die u tijdens het event aan de orde wil stellen. Tot slot brengen de antwoorden op de vragen en opdrachten vaak tot inzichten die voor de medewerkers ook een verrassing zijn. Die uitkomsten zet hen aan het denken en prikkelt hen om zelf ook anders met uw onderwerpen om te gaan. Zo zetten wij, samen met de deelnemers, uw thema’s neer in een onvergetelijke beleving met als resultaat; een boodschap die blijft hangen!

Heeft u ook zo’n zin in een business event dat speciaal ontwikkeld is om het beste uit uw organisatie te halen? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het business event Ranking your Buzz-ness?

Naast uitdagende en intensieve teambuilding, concrete en eerlijke feedback, afstemming op de onderwerpen die voor u(w organisatie) belangrijk zijn en veel gezelligheid is dit event inclusief:

 • Intake gesprek voor het kaderen van uw wensen en het vormen van de vragenlijst
 • The Buzziness Game software
 • Originele presentatie op uw event door professionele entertainer
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Onderlinge strijd tussen de teams
 • Prijsuitreiking met prijs voor de beste bedrijfskenner
 • Een (zakelijke en/of fun) beleving die blijft hangen

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit unieke business event Ranking your Buzz-nees nog verder versterken?

Dit uitdagende en originele bedrijfs event kan nog realistischer gemaakt worden door acteurs in te zetten die aan de hand van de vragen en antwoorden bepaalde situaties naspelen. De verkregen feedback en intensieve teambuilding zorgen voor een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken, gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke business event te delen is daarvoor een optie. Daarom denken wij graag met u mee hoe u dit business event Ranking your Buzz-Ness kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Gaat u liever aan de slag met een volle maag? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Wij bieden dit unieke business event in heel Nederland aan. Daarmee is Ranking your Bizz-ness ook een perfecte optie voor bedrijven met meerdere vestigingen. Naast Rotterdam zouden Den Haag, Breda of Leiden verrassende locaties kunnen zijn!


Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl. BTW
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.