Ranking the Stars van kantoor? Ranking the Colleagues Quiz

Prijs vanaf € 23,50 p.p. excl. BTW

Ranking the stars lijkt iets te hebben met Rotterdam. Paul de Leeuw, Richard Groenendijk en Patricia Paay. Zomaar wat Rotterdammers die onlosmakelijk met het programma verbonden zijn. Inmiddels is iedereen dan ook wel gewend aan de soms scherpe Rotterdamse humor die voorbij komt. Een andere succesvolle component zijn de vele weetjes en geheimen over de sterren die onthuld worden. Stelt u zich eens die Rotterdamse humor voor in combinatie met alle weetjes en geheimen van uw collega’s… Dan heeft u het concept van onze Ranking the Colleagues Quiz al aardig in beeld!

Hoeveel weet u van uw Bekende Collega’s? “Dat meen je niet?! Dus jij maakt zelf nog echt Rotterdamse klapstuk? En jij was vroeger één van de DJ’s tijdens die legendarische houseparty’s in Parkzicht?  U zult verrast zijn welke bijzondere hobby’s en gewoontes uw collega’s er soms op nahouden. Bent u ook benieuwd wie er al meer dan 10 keer van baan veranderd is? Vraag dan snel meer informatie over onze Ranking the Colleagues quiz en u kent uw collega’s beter dan ooit tevoren!

Hoe gaat Ranking the Stars van kantoor in zijn werk?

Onze Ranking the Colleagues quiz gaat net een paar stappen verder dan het TV-format. Van dit gezellige bedrijfsuitje waarbij u uw collega’s beter leert kennen heeft u lang plezier. De voorpret begint namelijk al van te voren. Met de organisatie van uw bedrijfsuitje overleggen we de leuke en onthullende vragenlijsten die wij zelf gebruiken. Samen met u kunnen we de lijst nog specifieker maken en helemaal op maat inrichten. Zo weet u zeker dat de quiz verloopt zoals u wilt en dat het voor iedereen gezellig blijft. Zo kunt u ook voor uw organisatie belangrijke thema’s toevoegen.

De uiteindelijke digitale vragenlijst zenden wij van tevoren per e-mail naar alle deelnemers. In deze vragenlijst beantwoorden zij vragen over uiteenlopende thema’s rondom uw collega’s. Hierna mailen zij die weer terug naar ons. Wij verwerken de verzamelde antwoorden vervolgens in een beeldende presentatie. Deze presentatie wordt ondersteund met speciaal ontwikkelde software. Hierdoor wordt uw spelbeleving nog meer optimaal!

Nadat de entertainers uw gezelschap hebben ontvangen op een strategische locatie en het spel uitgelegd hebben gaat u in teams de strijd aan. Aan de hand van de presentatie die wij naar aanleiding van de door u terug gestuurde vragenlijsten hebben voorbereid bespreken we de individuele antwoorden. Daarnaast spelen we een aantal creatieve en teambuilding versterkende opdrachten. Ook deze opdrachten worden besproken en kunnen, bij een foute ranking op een flinke portie Rotterdams commentaar rekenen. Het team dat haar collega’s het best wint is de terechte winnaar van deze spannende quiz. Met de fel begeerde trofee en bijbehorende prijs als winnaar zullen zij hun collega’s vanaf nu met andere ogen bekijken!

Heeft u ook zo’n zin in een Ranking the Stars van kantoor zodat u ongegeneerd en zonder scrupules alles kunt vragen wat u altijd al wilde weten? Vraag dan snel meer informatie!

Wat is inbegrepen bij Ranking the Stars van kantoor, onze Ranking the Colleagues Quiz?

Naast dagenlange voorpret, (te) veel informatie over uw collega’s, competitie, teambuilding, veel humor en nog meer gezelligheid is deze Ranking the Stars van kantoor inclusief:

  • Gebruik van een strategische locatie in Rotterdam
  • Presentator
  • Digitale vragenlijsten
  • Op maat gemaakte presentatie met bedrijfslogo en lay-out
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • Eén consumptie per persoon
  • Naar uw keuze op maat gemaakte quizvragen.

Welke activiteiten kunnen de beleving van Ranking the stars van kantoor nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding geeft inzichten in uw collega’s waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke bedrijfsuitje te delen. Wij hebben ranking van de Rotterdamse horeca al voltooid. Daarom adviseren u graag hoe u deze Ranking the stars van kantoor kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Rankt u uw collega’s liever met een volle maag? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Naast Rotterdam zijn ook Den Haag, Breda of Leiden zeer geschikt om uw collega’s te ranken. Daarom is dit bedrijfsuitje ook een aanrader voor bedrijven met meerdere vestigingen!

 


Pers.Prijs
> 50€ 23.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 26.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 29.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 32.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.