Ontdek de Mol Rotterdam, een verraderlijk Stadsspel!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Ontdek de Mol Rotterdam is ons spannende stadsspel dat wij hebben ontwikkeld met IDTV, de producent van de TV-hit ‘Wie is de Mol’. Alleen bij ons speelt u dan ook het spel met de originele effecten, spelscripts, geluiden en beelden. U gaat in teams Rotterdam verkennen door op zoek te gaan naar spannende uitdagingen waarmee u de pot kunt vullen. Een van uw teamleden, die tip geven we alvast, is echter een saboteur van het zuiverste water, de Mol. Hij zal er alles aan doen om u ongemerkt tegen te werken en de pot zo laag mogelijk te houden. Wilt u uw directeur ontmaskeren of misschien stiekem zelf de boel ontregelen als Mol? Vraag dan snel meer informatie aan en wie weet….

Hoe verloopt Ontdek de Mol Rotterdam?

Wij kunnen u natuurlijk van alles vertellen, maar we geven u veel liever een spannend voorproefje. Kijk snel en laat de voorpret beginnen!

U ziet het, er wachten u opdrachten, uitdagingen, spellen en hersenkrakers …… Kortom, een spannende strijd waarbij u onder stress als team leert samen te werken. Dit klinkt al spannend genoeg, maar… Ruim voor uw bedrijfsuitje Ontdek de Mol Rotterdam heeft onze hoofdmol al een aantal collega’s geïnformeerd. Deze Mollen in uw bedrijf weten precies wat er gaat komen, welke spellen er gespeeld gaan worden en welke sabotage het doeltreffendst werkt. Hoe harder uw teamwork is, hoe groter de kans dat de Mol onder de radar blijft. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft om naast het uitvoeren van de opdrachten ook de Mol te ontmaskeren.

Uiteraard wacht er een mooie prijs voor het beste team en de beste mol!

‘Ontdek de Mol Rotterdam’ als stadsspel. Een spel  gebaseerd  op de ervaring van spelers die daadwerkelijk hebben meegedaan aan het originele televisieprogramma Wie is de Mol (zoals Geert Hoes).  U voelt de spanning van het originele spel. En daar zijn we vanzelfsprekend heel zuinig op. Een bedrijfsuitje organiseert u meestal maar 1x per jaar! En dan moet het gewoon goed zijn! Alleen bij ons boekt u het originele ‘Ontdek de Mol Rotterdam’ als stadsspel! Waarom zou u genoegen nemen met namaak?

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waar alleen de streken van de Mol zijn nagemaakt en de rest origineel van TV-kwaliteit is? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het Ontdek de Mol Rotterdam Stadsspel?

Naast een originele ervaring alsof u het TV-spel speelt, een kennismaking met Rotterdam, suspense, veel achterdocht en nog meer gezelligheid is dit originele bedrijfsuitje inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met oorkonde voor de beste Mol en het beste Team
  • Versnapering voor onderweg
  • Één consumptie per persoon
  • benadering en briefing van de Mollen vooraf

Daarnaast is het stadsspel Ontdek de Mol voor groepen vanaf 50 personen eveneens inclusief:

Welke activiteiten kunnen de beleving van het originele ‘Ontdek de Mol Rotterdam’ stadsspel nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke bedrijfsuitje te delen. Wij hebben de mollen onder de Rotterdamse horeca al ontdekt. Daarom adviseren u graag hoe u het originele Ontdek de Mol Rotterdam stadsspel kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Gaat u liever mollen vangen met een volle maag? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Wij bieden het originele Ontdek de Mol bedrijfsuitje in heel Nederland aan. Naast Rotterdam zouden Den Haag, Leiden of Breda verrassende locaties kunnen zijn!

 


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.