Wie is de Mol als dinerspel. Slinks dineren als spannend groepsuitje

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Wie is de Mol dinerspel is de naam van een leuk maar óh zo geslepen groepsuitje. Rotterdam heeft de naam direct en eerlijk te zijn. Met dit groepsuitje bedriegt de schijn en dat zal niet de laatste keer zijn! Terwijl u met een gezellig groepje aan tafel geniet van het diner, het gezelschap en het spel is er één saboteur en bedrieger actief. Deze gewiekste infiltrant doet gezellig mee maar ondertussen bedriegt hij of zij iedereen. De mol is niet te vertrouwen!

Eet uw binnendienst-collega altijd zo onsmakelijk dat het afleidt? Ligt het aan de drankjes of laat de secretaresse bewust bij elke gang haar bestek vallen. Waarom geeft uw directeur niet gewoon antwoord maar begint hij elke zin met: “eehhh, ik wil niet verdacht zijn maar…” Dat kost allemaal tijd! Niemand is te vertrouwen en iedereen wordt paranoia. Gelukkig maakt het heerlijke eten veel goed! Vraag snel meer informatie en ga op mollenjacht!

Hoe verloopt het Wie is de Mol dinerspel?

Bij aankomst op de strategische locatie in Rotterdam wordt u uiterst vriendelijk ontvangen. De zaal ziet er al gezellig uit en de tafelschikking is gemaakt. Wat een attente mensen en wat is de organisatie compleet… Bent u nog naïef vriendelijk of heeft u allang door dat wij aan ieder tafeltje een mol hebben geparkeerd? De originele muziek uit de tv-serie Wie is de Mol klinkt en de originele verlichting gaat aan! De hoofdmol komt binnen, heet uw gezelschap welkom en legt het spel uit. Per tafeltje is het de bedoeling om met het vervullen van spannende opdrachten en beantwoording van slimme vragen de pot te vullen…

Wie is de Mol…Hoe goed bent u in Mollenjacht?

Eén van uw tafelgenoten is de Mol, of misschien bent u het zelf wel… Hij of zij zal er alles aan doen om zo geniepig mogelijk de pot leeg te houden. Door de levensechte spellen wordt het al snel spannend. Die Mol valt echt niet op… U wordt steeds meer wantrouwend en vraagt zich af waarom die Mol niet opvalt. Zou die voorbereid zijn? Maakt u zich geen illusies. Alle mollen zijn al ver van tevoren door onze hoofdmol benaderd. Zij kennen de spellen die gespeeld gaan worden en hebben de beste trucs voor manipulatie gekregen. Uw mollen zijn dus perfect voorbereid.

Als laatste geruststelling kunnen wij u meegeven dat de koks absoluut niet deelnemen aan het wie is de mol dinerspel. U kunt dus zonder wantrouwen genieten van het heerlijke driegangendiner.

Voor de rest moet u zelf ontdekken wie wie is en wat wat is tijdens dit zeer spannende en uiterst geraffineerde wie is de mol spel. Een spel dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld. Bovendien beleeft u het spel levensecht doordat alleen wij de originele rekwisieten, geluiden, jingles en spelformats mogen gebruiken door onze exclusieve samenwerking met IDTV.

No mercy is het credo! Pas tijdens de gezellige afsluitende prijsuitreiking kunt u de strijdbijl weer verruilen voor de vredespijp en gezamenlijk uw lof voor de winnaars en beste mollen tonen!

Heeft u ook zo’n zin om te genieten van een letterlijk en figuurlijk origineel wie is de mol dinerspel? Sluit dan met ons een bondje en vraag meer informatie!

Het Ontdek de Mol Dinerspel is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
  • Gebruik van een strategische Rotterdamse locatie
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking en bekendmaking van de Mollen
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Voor grote groepen (groepen > 50 personen) is het wie is de mol dinerspel ook inclusief:

  • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers.
  • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje.

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit Wie is de mol dinerspel nog verder versterken?

Met deze unieke ervaring garanderen wij u een heerlijk diner en een spannend bedrijfsuitje. Om de beleving nog sterker te maken is het wellicht een leuk idee voor het diner ook aan uw teambuilding te werken? In dat geval is een leuk stadsspel of een activiteit op het water wellicht een goed idee. Ook uw eigen suggesties verwerken wij graag. Wij adviseren u graag hoe u dit spannende Wie is de mol dinerspel kunt combineren met andere leuke activiteiten. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Het wie is de mol dinerspel is ook een origineel groepsuitje met genoeg achterdocht in Den Haag, Breda, Leiden en diverse andere steden.

In plaats van een wie is de mol dinerspel liever een wie is de mol lunchspel?

Als u liever bij daglicht op mollenjacht gaat organiseren wij graag het Wie is de mol lunchspel. Tussen alle achterdocht, opdrachten en gezelligheid serveren wij dan een heerlijke, uitgebreide lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden om het dinerspel om te vormen tot lunchspel!


Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 54.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.