Online Social Winter Game: Scrooge | Het leukste Kerst- & Eindejaarsuitje!

Prijs vanaf € 19,90 p.p. excl. BTW

Maak je klaar voor dé onvergetelijke online winter game, Scrooge. Een avontuur vol fun met collega’s. Uitdagende vragen, creatieve opdrachten en vooral veel plezier. Dit is HET online teambuilding spel voor de gezellige feestdagen. Om het jaar 2020 mee af te sluiten of het jaar 2021 mee te beginnen. Onze enthousiaste host neemt jullie mee in een strijd zoals nooit te voren. Zowel te spelen in het Nederlands als in het Engels.

Online Winter Game, Scrooge!

Onze originele online team game is gebaseerd op het verhaal van Charles Dickens, A Christmas Carol. In deze, in een hip jasje gestoken, te gekke remote game gaan jullie op zoek naar de ware kerst spirit voor Ebenezer Scrooge. Nadat jullie Scrooge wat beter hebben leren kennen nemen de 3 geesten jullie mee naar het verleden, heden en toekomst. Voor de geesten moeten jullie samenwerkingsopdrachten uitvoeren en puzzels oplossen voordat ze jullie laten gaan.

Aan het einde van het spel komen jullie er achter of jullie Mr. Scrooge tot inzicht hebben kunnen brengen.

De online game eindigt met het nagenieten en bekijken van de hilarische foto’s en video’s die jullie gemaakt hebben. En we maken, niet onbelangrijk, de winnaars van het spel bekend!

Wat is er allemaal nodig?

Om het online winter game te spelen, staan de teamspelers met elkaar in contact via een video-communicatie-tool, zoals Zoom of Teams. Vanuit deze omgeving verzorgt de Spelleider de gezamenlijke introductie. Na de uitleg gaan de teams uiteen in kleinere subsessies. De teams krijgen tussendoor steeds een update om elkaars puntentelling te kunnen volgen, waardoor het extra spannend wordt. Met de speciale game app wordt het online Kerstspel geactiveerd met een inlogcode.

Online Winter Game ‘’Scrooge’’ is inclusief:

– Professionele host
– Scrooge App
– Bekendmaking winnende team
– Teambuilding
– 75 minuten pure speeltijd
– Opgenomen video’s en foto’s worden u toegestuurd als herinnering
– Geschikt voor groepen vanaf 12 tot 3000 deelnemers
– Zowel in het Engels als in het Nederlands te boeken

Heeft u interesse in deze veilige teambuilding game, waaraan iedereen vanachter de laptop / computer deel kan nemen? Neem dan contact met ons op en we overleggen de mogelijkheden graag! Liever geen Kerst thema? Bekijk dan onze online teamgame ‘Project Arrow’.

Op maat maken (meerprijs)

Het is mogelijk ons online winter game op maat te maken voor jullie groep. Dat wil zeggen, we kunnen een aantal vragen of foto opdrachten over het bedrijf of een belangrijk thema dat speelt binnen het bedrijf, toevoegen. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook het logo van het bedrijf opnemen in de game.

Bestel een borrelbox

Breid de online winter game uit met een fraaie borrelbox We hebben een borrelbox voor elke gelegenheid of het nu voor een VrijMiBo, een Kerstuitje of Nieuwjaar Event is. Onze borrelboxen bestaan uit de lekkerste producten en kan in overleg worden samengesteld. Een echte beleving!


Pers.Prijs
> 12€ 19,90 p.p. excl. BTW