Online Smartphone Masterclass door topfotograaf Jeroen Swolfs

Prijs vanaf € 37,00 p.p. excl. BTW

Hoe werkt de Masterclass Smartphone fotografie precies?

Topfotograaf Jeroen Swolfs neemt jouw team mee op reis door de wondere wereld van de fotografie. Gedurende de interactieve workshop leren ze allerlei slimme fotografie-trucs, waardoor ze uiteindelijk veel beter fotograferen met hun eigen smartphone. Fotojournalist Jeroen Swolfs, reisde in 7 jaar tijd naar 195 landen. Doel van deze ambitieuze reis was het vastleggen van het wereldwijde straatleven aan het begin van de 21ste eeuw. NatGeo maakte een documentaire over zijn project Street of the World

De Photo Class: Corporate | Smartphone is een interactieve online cursus waarbij de onderlinge verbinding van jouw team weer een boost krijgt door een fysieke en creatieve activiteit met een spannend wedstrijdelement.

Bekijk de video:Boek hier direct vrijblijvend een optie
voor het de online Smartphone Masterclass en wij nemen contact met u op!

Hoe werkt de Masterclass Smartphone fotografie precies?

Photo Class: Corporate | Smartphone is een online fotografie-cursus die bestaat uit live sessies in combinatie met één of meerdere on demand modules. Je kunt dus naast de eerste module Landschappen vervolg geven aan deze workshop met de modules Portretten en/of Reportage. De module Landschappen duurt 45 minuten. Deze masterclass is speciaal gemaakt voor smartphone fotografie. In de modules zitten specifieke tips over fotograferen met smartphone waardoor je foto’s direct met grote sprongen vooruitgaan. Daarnaast behandelt Jeroen ook de basisbeginselen van licht en compositie in de modules. Elke module eindigt met een opdracht die de deelnemers gaan uitvoeren. De resultaten worden besproken in een online meeting met Jeroen Swolfs waarbij ook eventueel een winnaar wordt uitgeroepen.

Online Photo Class in één (mid)dag of meerdaags

Kies je voor één module, dan is het mogelijk om de Masterclass in één dag(deel) te organiseren. Na de live online kick-off door Jeroen ontvangen de deelnemers een handleiding en inloggegevens. Ze kunnen hierdoor direct van start met de on demand module die leerzame fototips & tricks bevat.

Dezelfde dag is er een live inlevermoment van foto’s en een prijsuitreiking via een online presentatie waar alle deelnemers bij zijn. Zo blijven de deelnemers bij elkaar betrokken én heb je leuke en positieve content om te delen. De resultaten worden live door Jeroen beoordeeld met mooie prijzen voor de winnaars.

Het is ook heel erg leuk om de deelnemers meer dagen de tijd te geven om de juiste foto te maken. Jeroen verzorgt in zo’n geval bijvoorbeeld de live online kick-off op maandag en op vrijdag de prijsuitreiking via een online presentatie waar alle deelnemers weer bij zijn. In de tussenliggende dagen kunnen alle deelnemers dan met de opgedane kennis de beste foto maken met hun eigen smartphone.

Online Photo Class | Smartphone uitgebreid

Willen jullie langer aan de slag (verspreid over meerdere dagdelen) om een optimaal teamgevoel te creëren? Dan is het mogelijk om de Masterclass Smartphone tegen meerprijs uit te breiden met 1 of 2 extra modules. We bespreken in overleg met Jeroen de planning, zodat er een maatwerk masterclass ontstaat.

Resultaat Online Photo Class

De Online Photo Class | Corporate Smartphone is een laagdrempelige masterclass en bestaat niet uit moeilijke opdrachten. Iedereen met een smartphone kan meedoen. Het gaat er voornamelijk om dat zij hun verhaal zichtbaar maken van hoe ze deze opmerkelijke tijd beleven, wellicht met gezin, familie, collega’s en vrienden uit de buurt. Jouw teamleden hebben samen een creatieve en bindende activiteit beleefd, waardoor ze elkaar beter hebben leren kennen en contact met elkaar hebben gehouden. Bovendien zijn hun fotografie-vaardigheden verbeterd, wat schitterende content heeft opgeleverd. Als kers op de taart kunnen jullie een prachtige expositie organiseren.

Over de workshopleider Jeroen Swolfs

Uitjesbureau is trots op de exclusieve samenwerking met Jeroen Swolfs – fotograaf, journalist, wereldreiziger, schrijver én ondernemer. Hij combineerde deze beroepen in het wereldbekende fotoproject ‘Streets of the World’, waarbij hij 195 landen bezocht in zeven jaar. NatGeo maakte een documentaire over zijn project. Jeroen Swolfs is Tedx spreker en schreef een boek over zijn avonturen.

Wacht niet en boek hier direct vrijblijvend een optie voor de online Smartphone Workshop door Jeroen Swolfs.


Pers.Prijs
> 40€ 29,00 p.p. excl. BTW extra
31 - 40€ 37,00 p.p. excl. BTW extra
10 - 30€ 1.490,00 excl. BTW (vast bedrag)
Het basisbedrag voor deze Masterclass is € 1.490,- ex. BTW en daarna betaal je een extra bedrag per extra persoon.