Flikken Rotterdam – Moordspel in Rotterdam

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

De Rotterdamse recherche zit met de handen in het haar. Ze komen niet tot de oplossing! Er is een moord gepleegd en ze kunnen de dader niet vinden. Flikken Rotterdam, de recherche heeft uw intelligente brein nodig! Bent u in staat de dader aan te wijzen? Door de vraagstukken uit het dossier op te lossen, komt u steeds een stapje verder. Maar de tijd dringt, wint u de strijd van uw collega rechercheurs?

Het oplossen van de moord speelt zich allemaal buiten af. U beweegt met uw team dwars door de stad Rotterdam op zoek naar de dader. Er zijn drie verdachten met motief. Maar wie is er schuldig aan deze laffe daad? Ieder spoor loopt dood. Kunt u met uw team een doorbraak forceren? Van deze moord in de Rotterdamse binnenstad lopen de rillingen van over uw rug!

Candy, een prostituee uit Rotterdam, is op mysterieuze wijze vermoord. Haar lichaam is gevonden aan de Maas. De recherche van bureau Rotterdam -Rijnmond heeft drie verdachten: een huisbaas, een prostituee en een oude geliefde van Candy. Wie is schuldig en waar is al het geld gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? Was het geld wel van Candy? En zit de recherche wel op het goede spoor? Allemaal zaken die u moet ontrafelen.

Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

Flikken Rotterdam is inclusief:

  • Recherche Dossier Spel
  • Professionele entertainer
  • Tablet en applicatie per team
  • Één consumptie per persoon
  • Een versnapering
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team

Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 27,50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 29,50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 31,50 p.p. excl BTB
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.