Moorddiner in Rotterdam | Bloedige Bruiloftsdag!

Prijs vanaf € 45,00 p.p. excl. BTW

Als u dacht dat lekker eten de hoofdmoot van dit groepsuitje is, dan heeft u het mooi mis! U dineert namelijk op een heuse plaats delict. Daar staat tussen de onbeschrijfelijke chaos een tafel opgedekt. Vanavond gaat u met elkaar namelijk de gruwelijke moord oplossen die hier gisteren is gepleegd. Omdat speuren op een lege maag niet gaat wordt er tussen de bedrijven door een heerlijk driegangendiner geserveerd. Tussendoor zal Inspecteur Sanderinck er alles aan doen om uit te zoeken wat hier gebeurd is toen u gisteren als bruiloftsgasten ook hier was. Eet smakelijk, voor één van u is het eerst volgende maal een gevangenisontbijtje op kosten van inspecteur Sanderinck! Speur mee en vraag snel meer informatie aan!

Wat kunt u verwachten van het moorddiner met lekker eten in Rotterdam als groepsuitje?

Een gezellig restaurant, centraal in Rotterdam is vanavond uw locatie. Zodra u aankomt kunt u zich direct gaan verkleden in uw alter ego. U bent namelijk een van de personages die hier gisteren ook op het tienjarig bruiloftsjubileum was. Wie weet bent u het adembenemende model? Heeft u altijd al het beginnende zangeresje willen zijn of wellicht een pittige sexuologe? Vanavond is uw kans! Een van u speelt zelfs een heuse moordenaar. Nadat u uw script heeft bestudeerd wordt u naar de plaats delict gebracht. Daar zit een getergde inspecteur Sanderinck al op u te wachten.

Dorstig volk met lege magen is niet de categorie speurders waar de inspecteur op zit te wachten. Er is dus regelmatig de tijd om van een koel drankje te genieten en lekker te eten van het driegangenmenu dat onze keukenbrigade vandaag voorschotelt. Het is smullen van deze moordzaak.

Inspecteur Sanderinck zorgt ervoor dat het niet te gezellig is. Hij bestookt u en uw gezelschap al snel met vragen. Wie doet wat met wie en waarom? Maar vooral: Wie is de Moordenaar…? Combineer, onderzoek en kom tot jouw oplossing! U merkt al snel dat u elkaar tijdens het spel steeds meer zal wantrouwen. De gemoederen lopen hoog op! Aangezien we verwachten dat inspecteur Sanderinck ook vandaag zijn oplossingspercentage op 100% houdt hebben wij alvast een mooie prijs uitgezocht voor de ware inspecteurs. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking zetten we hen in het zonnetje.

Heeft u ook zin in een groepsuitje dat moorddadig gezellig wordt en lekker eten biedt? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het Moorddiner Bloederige Bruiloftsdag met lekker eten in Rotterdam?

Naast gezelligheid, speurzin, lekker eten, een spannende competitie en veel humor is dit groepsuitje inclusief:

  • Professionele entertainer
  • gebruik van kleding/attributen
  • Script
  • Zaalhuur voor een typisch Rotterdamse locatie
  • Uitgebreid driegangendiner
  • Prijsuitreiking met prijs voor de winnaars
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (De winnaars kiezen gezamenlijk een goede doel.)

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit spannende en gezellige moorddiner met lekker eten nog verder versterken?

Met deze unieke ervaring garanderen wij u een heerlijk diner en een spannend groepsuitje. Om de beleving nog sterker te maken is het wellicht een leuk idee voor het diner ook aan uw teambuilding te werken? In dat geval is een leuk stadsspel of een activiteit op het water wellicht een goed idee. Ook uw eigen suggesties verwerken wij graag. Wij adviseren u graag hoe u dit spannende Moorddiner met lekker eten kunt combineren met andere leuke activiteiten. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Het moorddiner met lekker eten is ook een origineel groepsuitje met genoeg ontsnappingsdrift in Den Haag, Breda, Leiden en diverse andere steden.

In plaats van een moorddiner liever een moordlunch met lekker eten?

Als u denkt dat inspecteur Sanderinck makkelijker om de tuin te leiden is tijdens zijn dagdienst organiseren wij graag de moordlunch. Tussen alle teamspirit, speurneuzerij en Cluedo serveren wij dan een heerlijke, uitgebreide lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden om het dinerspel om te vormen tot lunchspel!

Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 58,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 62,50 p.p. excl BTW

Optioneel Lunchspel:

Dit teamuitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 45,00 p.p excl. BTW
30 - 49€ 48,50 p.p excl. BTW
15 - 29€ 52,50 p.p excl. BTW