Levend Monopoly Streets Stadsspel – Alles of niets!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Levend Monopoly geeft u de unieke kans om in het bezit te komen van echte Rotterdamse iconen. Uiteraard komen Hofplein, Blaak en Coolsingel al in het echte Monopoly-spel voor, maar op basis van dit spel hebben wij een spannend stadsspel ontworpen. Wij testen uw teamwork. Hoe reageert het team op macht en geld? Hoe sterk blijkt het team bij tegenslagen? Welk team blinkt uit in creativiteit en samenwerking. In teams gaat u in real life verschillende straten en iconen Rotterdam weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro’s mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! De kennisvragen over Rotterdam bezorgen u mooie bonuspunten. Gaat u naar huis in het streepjespak van de stadsgevangenis of als trotse bezitter van de Euromast? U komt erachter als u nu meer informatie aanvraagt!

Hoe gaat het Levend Monopoly Streets Stadsspel?

Als de groep compleet is heet onze spelleiding u welkom en leggen we het spel uit. Daarna verdelen we uw groep in teams. Alle teams worden uitgerust met tablet, Monopoly App en overig spelmateriaal en vertrekt! Door zo veel mogelijk opdrachten te volbrengen komt u in bezit van zo veel mogelijk straten en panden. Dit lijkt wel erg makkelijk… maar schijn bedriegt.

De andere teams willen natuurlijk ook proberen zo snel mogelijk een zo groot mogelijk vastgoedimperium op te bouwen. Uw team moet dus niet alleen snel zijn, maar ook rekening houden met acties van de andere teams. Daarbij zal er onderhandeld moeten worden. Welk teamlid haalt het beste resultaat en wie neemt de leiding met strategische onderhandelingsvaardigheden? Natuurlijk is er ook een portie geluk nodig.

Net als bij het bordspel vindt u bij levend monopoly ook de KANS-kaarten en Algemeen Fonds kaarten. Kunt u de bankier verleiden tot meer krediet omdat u zelf meer geld heeft doordat uw bouwverzekering vervalt? Moet u ineens de strategie omgooien omdat u aangeslagen bent voor straatgeld of heeft u een kruiswoordpuzzel gewonnen? Allemaal situaties waar u met uw team op in moet kunnen spelen. Welk team houdt het hoofd het koelst?

Tussendoor hebben we een aantal bonusvragen ingebracht. Hoe meer kennis van Rotterdam uw team heeft, hoe meer bonuspunten er gescoord worden. Die bonuspunten geven u een voordeel in het eindspel, spannend!

Zodra het spel gespeeld is serveren we snel een lekker drankje. Hopelijk is dat genoeg om de strijdbijl te begraven zodat iedereen eensgezind mee kan feesten met onze gezellige afsluitende prijsuitreiking. Hier worden de beste bankier en het beste team uitgebreid gefeliciteerd en beloond voor hun inzet. Eén team is waarschijnlijk niet aanwezig. Het verliezende team eindigt namelijk net zoals in het echte spel in de stadsgevangenis. Geen zorgen, iedereen komt weer weg!

U merkt het, teamspirit is geboden want het is alles of niets vandaag!

Heeft u ook de droom om op een dag als een heuse vastgoedbaron door uw eigen straten en in uw eigen gebouwen te lopen? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het levend Monopoly Streets Stadsspel – Alles of niets! ?

Naast de unieke kans om de Euromast, de Zwaan of andere Rotterdamse statussymbolen te bezitten, spannende competitie, teambuilding en veel gezelligheid is dit levend monopoly inclusief:

  • Tablet, Monopoly App en overig spelmateriaal
  • Professionele begeleiding
  • Eén consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor de beste bankier en het winnende team
  • Teambuilding
  • Kennis over de stad

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit spannende potje levend Monopoly Streets Stadsspel nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken, gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit spannende stadsspel te vertellen. Wij hebben Monopoly gespeeld met de Rotterdamse horeca. Daarom adviseren u graag hoe u dit spannende levend Monopoly Streets stadsspel kunt combineren met een gezellige borrel of heerlijk diner. Wilt u alvast wennen aan uw status als grootgrondbezitter en wilt u ter voorbereiding als een vastgoedmagnaat eten? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de veelzijdige mogelijkheden.

Naast de iconen van Rotterdam zijn ook de bijzonderste gebouwen en straten van Den Haag, Breda en Leiden en andere steden te koop tijdens ons levend Monopoly. Wij helpen u graag als verder als u contact met ons opneemt!


Pers.Prijs
> 50€ 22.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 24.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 28.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 32.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.