Levend Monopoly dinner game Rotterdam

Prijs vanaf € 62,50 p.p. excl. BTW

Levend Monopoly dinner game Rotterdam is een smaakvolle kennismaking met onze bewerking van het klassieke Monopoly, al het moois wat Rotterdam te bieden heeft en een heerlijk diner in een. Als dat geen genieten wordt… Weet u eigenlijk of uw secretaresse als een bankier met geld om kan gaan? Wat is het duurste bezit in Rotterdam? Welke directeur biedt het meest op De Kuip en waar eet u het lekkerst? Vanavond krijgt u op al deze en nog veel meer vragen antwoord tijdens onze Levend Monopoly Dinnergame. Heeft u er altijd al van gedroomd om na een wandeling door uw eigen straat als een vastgoedbaron te dineren in één van uw eigen restaurants? Vraag dan snel meer informatie aan en beleef deze spannende teambuilding!

Hoe verloopt de Levend Monopoly Dinner Game?

We verzamelen bij het eerste restaurant. Hier heet onze spelleiding u welkom. De speluitleg en teamindeling volgen. Al snel zit u met uw team te overleggen over uw samenwerking om het meeste vastgoed te bemachtigen. Wie is de creatieveling? Welke bankier mag het geld beheren en wie is de geslepen onderhandelaar die u de winnende straat bezorgd? Terwijl u geniet van een heerlijk voorgerecht kunt u zich alvast klaarmaken. Na het voorgerecht gaan de jassen namelijk aan en begint de eerste ronde!

Gewapend met uw tablet gaat u op pad, op zoek naar de opdrachten die u moet volbrengen om het mooiste Rotterdamse vastgoed in bezit te krijgen! Als de portefeuille en beetje gevuld is komt u aan bij het tweede restaurant. Als het spel goed verlopen is eet u misschien wel in uw eigen straat! In ieder geval nemen we ruim de tijd om lekker te genieten van de inspanningen van de keukenbrigade. U kunt ondertussen lekker bijkletsen en anekdotes delen. Natuurlijk kunt u ook nog even snel de tactiek bijstellen of een laatste strategische zet bepalen, want na het hoofdgerecht mag u weer aan de slag om een gooi te doen naar de winst in deze spannende levend Monopoly Dinner Game!

Wint uw team de Levend Monopoly Dinner Game? Met het algemeen fonds zijn uw kansen zo gekeerd!

Hoe u ook plant, de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten ontbreken vanavond niet. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren! Wellicht is het na een kwade kans nodig om wat bonuspunten te scoren met uw kennis over Rotterdam. Er zijn namelijk kennisvragen aan het spel toegevoegd die u bij het eindspel een misschien wel alles beslissend voordeel op kunnen leveren.

Als uw zo veel mogelijk bezit veroverd heeft en uw bankier nog een keer het geld en de bonuspunten heeft geteld kunt u goed voorbereid het laatste restaurant van vandaag binnen stappen. Hier wacht u een heerlijk dessert. Tijdens het dessert speelt u het spannende eindspel. Nu wordt bepaald wie als winnende team of beste bankier van de prijsuitreiking mogen genieten en wie zich na dit dessert als laatst geëindigde team mag melden bij de stadsgevangenis…. Het is alles of niets vandaag!

Heeft u ook zo’n zin om tijdens uw bedrijfsuitje tussen de gangen van het diner door een indrukwekkende vastgoedportefeuille op te bouwen? Vraag dan snel meer informatie!

Wat is inbegrepen bij de Levend Monopoly Dinner Game Rotterdam?

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van fotocamera
  • Driegangendiner op drie verschillende locaties
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Prijs voor de beste bankier
  • gebruik van spelmaterialen
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Welke activiteiten kunnen de beleving van deze Levend Monopoly Dinner Game Rotterdam nog verder versterken?

Met deze unieke ervaring garanderen wij u een heerlijk diner en een gezellig bedrijfsuitje. Om de beleving nog sterker te maken is het wellicht een leuk idee om het levend Monopoly niet te voet, maar per fiets, segway of tuktuk te spelen. Misschien wilt u voor de Monopoly Dinner Game ook aan uw teambuilding werken? In dat geval is een leuke sportieve activiteit of een activiteit op het water wellicht een goed idee. Ook uw eigen suggesties verwerken wij graag.  Wij adviseren u graag hoe u deze spannende Levend Monopoly Dinner Game Rotterdam als basis voor uw op maat gemaakte bedrijfsuitje kunt gebruiken. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Naast Rotterdam is het levend Monopoly ook een mooie gelegenheid om te dineren in Den Haag, Breda, Leiden en diverse andere steden.

In plaats van een Monopoly Dinner Game liever een Monopoly Lunch Game in Rotterdam?

Als u Rotterdam liever bij daglicht verkent organiseren wij graag de Levend Monopoly Lunch Game Rotterdam. U doet zich dan tussen alle vastgoedveroveringen door tegoed aan een heerlijke, uitgebreide lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden.

 


Pers.Prijs
> 50€ 62,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 64,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 67,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.