The Meeting Escape – nót just another break

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Onze Meeting Escape Rotterdam duurt exact een uur. Precies genoeg om een sessie van meetings op te breken of uw gezelschap voor of na een meeting weer op scherp te zetten! Heeft u wel eens een presentatie of vergadering meegemaakt die zo inspannend bleek dat u daarna volledig uitgeblust was? Of een seminar of congres gevolgd waar de ‘after lunch dip’ ongenadig toesloeg? Misschien kent u het verschijnsel wel van de andere kant. U heeft een interessante presentatie voorbereid. Uren gezwoegd op de bijbehorende Powerpoints, een nachtje wakker gelegen van de wedstrijdspanning en op weg naar de zaal nog een leuke woordgrap bedacht. U wordt aangekondigd, het applaus is wat laf en u kijkt vervolgens in een zaal vol ongeïnspireerd, knikkebollend of zelfs gapend publiek.

Om dit soort narigheid te voorkomen organiseren wij de meeting escape. In dit geval in Rotterdam, maar ook op elke andere door u gewenste locatie. Het resultaat? Na dit spannende escape spel is uw gezelschap weer bij de les en gemotiveerd om de rest van het programma te volgen. Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op!

Hoe verloopt het Meeting Escape Rotterdam bedrijfsuitje?

Op het afgesproken moment op de afgesproken locatie staan onze coaches klaar om u welkom te heten. Na een korte toelichting van onze coach, wordt de teamindeling in groepen van vijf personen bekend gemaakt. Hierna worden de groepen direct naar buiten gestuurd met 1 opdracht: ga zo snel mogelijk naar het eerste check-point op de kaart! Vanaf dat moment wordt de spelinstructie vrijgegeven en start de treasure hunt…

Per team ontvangt u een koffer vol onlogische materialen, Smartphone met ‘Meeting Escape’ app en een plattegrond waarop het speelgebied omcirkeld is. Binnen deze cirkel kunnen de teams zich vrij bewegen. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Komt u buiten het speelgebied? Dan verrekent de app direct uw strafpunten! De spelleiding houdt alles in de gaten. Via de app sturen zij de opdrachten en raadsels die opgelost moeten worden om de laatste en allesbeslissende code te kunnen ontcijferen. Degene die dat lukt wint de Meeting Escape en kraakt het slot van de kist met prijzen voor het winnende team. Welk team kan het beste teamwork leveren en verschijnt binnen een uur als frisse winnaar op de meeting?! U ziet het vanzelf aan degenen die met een prijs onder de arm en scherpe blik in de ogen als eerste klaar zitten voor de volgende meeting!

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waarbij u de hersenen op een ontspannen manier kraakt, terwijl u tegelijkertijd de omgeving rond uw vergaderlocatie beter leert kennen? Neem dan snel contact met ons op!

Wat is inbegrepen bij uw Meeting Escape Rotterdam bedrijfsuitje?

Naast een onderbreking van te lang luisteren, sportieve teambuilding, actief bezig zijn, veel gezellig en een actief en positief publiek voor na de escape is deze meeting escape eveneens inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Toepasselijke Escape prijs in de kist voor het winnende team: wie krijgt ‘m het eerste open?
  • Teambuilding en gezonde strijd
  • Een korte, verfrissende, ontspannen maar actieve onderbreking van uw zakelijke event

Welke activiteiten kunnen de beleving van deze spannende Meeting Escape Rotterdam nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring die meestal vlak voor of na de lunch georganiseerd wordt. Een andere goede toepassing is de inzet van deze meeting escape voor een actieve dagafsluiting. Een mooie gelegenheid om met een gezellige borrel en wellicht een lekker diner deze dag compleet te maken. U kunt dan direct napraten over hetgeen besproken is. Wij adviseren u graag hoe u deze spannende Meeting Escape Rotterdam kunt combineren met een lekkere lunch, gezellige borrel en/of heerlijk diner op de locatie van uw keuze. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden.

Wij verzorgen de Meeting Escape op de locatie van uw keuze. Misschien zijn ook uw meetings in Den Haag of Leiden toe aan een Meeting Escape?


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW