Jongens tegen de Meisjes Dinerspel! Mannen tegen de vrouwen quiz!

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Onze Mannen tegen de vrouwen quiz met lekker eten, zoals wij het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in Rotterdam noemen. Een spannend en hilarisch spel. In twee teams gaan de mannen tegen de vrouwen op zoek naar alles wat de andere sexe zo leuk, onbegrijpelijk of kwaad maakt. Klopt het dat alle mannen vergeten het dopje op de tandpasta te doen? Is het waar dat iedere vrouw tenminste twee lippenstiften in haar tas heeft? Hoe vaak denken de mannen eigenlijk aan sex, is dat echt vaker dan de vrouwen?

Omdat één van de vooroordelen luidt dat vrouwen wel en mannen niet kunnen multitasken leggen we het spel tijdens de gangen van het heerlijke diner dat tijdens mannen tegen de vrouwen quiz geserveerd wordt even stil. Aangezien de mannen en de vrouwen elkaar ondanks de verschillen vaak toch gezellig gezelschap vinden heeft u zo gelijk de gelegenheid om in vrede bij te praten. Heeft u ook zo’n zin in een gezellig groepsuitje waarbij de mannen en de vrouwen elkaar eindelijk de waarheid kunnen zeggen? Dan wacht u een bijzondere en vooral hilarische avond met veel herkenningen, erkenningen maar natuurlijk vooral veel ontkenningen.. Want het is vanavond de Jongens tegen de Meisjes in Rotterdam! Neem dus snel contact op voor meer informatie!

Hoe verloopt de Mannen tegen de vrouwen quiz met lekker eten?

De spelleiding heet u welkom op onze locatie die speciaal voor u is ingericht en legt het spel uit. Vervolgens wordt de groep opgedeeld in een vrouwenteam en een mannenteam. Laat maar horen welke yell we hebben mannen! En de vrouwen..? Gejoel vanuit de mannenhoek? Nu al? Dat belooft wat!

Vervolgens gaan we snel van start met de eerste ronde prikkelende vragen, pikante stellingen en onderzoekende opdrachten. Is het waar dat mannen meer koffie drinken dan vrouwen? Klopt het dat vrouwen ’s morgens langer voor de spiegel staan dan mannen? Zijn vrouwen echt rancuneus en mannen echt vergeetachtig als het op verjaardagen en (trouw)jubilea aankomt? U gaat het ontdekken tijdens de quiz die geen vooroordeel onbesproken laat en geen stelling uit de weg gaat.

De mannen tegen de vrouwen quiz staat onder leiding van onze professionele quizmaster zonder enige vooroordelen of voorbedachte rade. Wat u ook vindt of denkt, we toetsen de vooroordelen en aannames rechtlijnig en de reacties zullen niet uitblijven. Alles mag zolang er maar fair en niet onder de gordel wordt gespeeld! Wie weet er het meest over het andere geslacht en heeft dus de meeste vragen en opdrachten goed volbracht? Zijn het de mannen of toch de vrouwen?

Om jullie niet af te laten door een rommelende maag, wordt er tussen de verschillende spelonderdelen door een heerlijk driegangendiner geserveerd. Wij weten het zeker, dit heerlijke diner valt bij de mannen en de vrouwen in de smaak. Uiteraard pauzeren we dan even met het spel. U kunt gezellig bijpraten, lachen om de anekdotes of even door discussiëren over een van de gedurfde stellingen uit het spel.

De winnaars gaan er uiteindelijk met het meest begeerde diploma van Nederland vandoor: Het team dat pas echt ballen heeft!

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waar u lekker ongegeneerd over voetbal kunt discussiëren zonder dat er iemand buiten spel staat? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is inbegrepen tijdens Jongens tegen de Meisjes Dinerspel de Mannen tegen de Vrouwen quiz met lekker eten?

Naast een onpartijdige afrekening met valse vooroordelen en misvattingen, bevestiging van de verschillen die iedereen al kent, veel gezelligheid en nog meer humor is dit groepsuitje inclusief:

  • Locatie in het centrum van Rotterdam
  • Begeleiding
  • Quizmaster
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Welke activiteiten kunnen de beleving van deze spannende Mannen tegen de vrouwen quiz nog verder versterken?

Met deze unieke ervaring garanderen wij u een heerlijk diner en een gezellig bedrijfsuitje. Om de beleving nog sterker te maken is het wellicht een leuk idee voor het diner ook aan uw teambuilding te werken? In dat geval is een leuk stadsspel of een activiteit op het water wellicht een goed idee. Ook uw eigen suggesties verwerken wij graag. Wij adviseren u graag hoe u deze spannende mannen tegen de vrouwen quiz kunt combineren met andere leuke activiteiten. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Het Jongens tegen de meisjes dinerspel is ook een origineel groepsuitje met genoeg gezelligheid in Den Haag, Breda, Leiden en diverse andere steden.

In plaats van een Jongens tegen de meisjes dinerspel liever een mannen tegen de vrouwen quiz lunchspel?

Als u met een goed gevulde maag tegen de vooroordelen strijdt organiseren wij graag het Mannen tegen de vrouwen quiz lunchspel. Tussen alle vragen, opdrachten en gezelligheid serveren wij dan een heerlijke, uitgebreide lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden om het dinerspel om te vormen tot lunchspel!


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.