Ik Hou van Holland spel spelen en lekker dineren als teamuitje?

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Ons ik hou van Holland spel brengt op uw teamuitje direct het gezellige zaterdagavond gevoel. Dit wordt nog versterkt doordat we tussen de ronden van het spel een heerlijk driegangendiner serveren. Welke collega van de binnendienst weet precies hoe je Beau van Erven Dorens uitlegt zonder zijn naam te noemen? Welke secretaresse prakt een lekker kuiltje voor de jus om te laten zien dat ze ook tijdens het eten van Holland houdt? Als u snel meer informatie aanvraagt is het zo zaterdagavond op uw teamuitje!

Hoe gaat het ‘ik hou van Holland spel’ met diner precies?

Zodra u gezellig aan tafel zit gaat uw teamuitje van start. De quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Het ‘ik hou van Holland spel‘ kan beginnen! De bediening serveert snel een drankje. Tijd voor het testen van uw ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid. Er wordt veel gelachen en toch is de competitie voelbaar. Daag elkaar maar uit en doe u best, want alleen het beste team kan winnen en u wilt toch aan iedereen laten zien dat u het meest van Holland houdt? Na de eerste twee rondes verschijnt de bediening weer met een heerlijk voorgerecht. U kunt de strijd even staken en gezellig bijkletsen en genieten. Eet smakelijk!

Houd u meer van Holland of van het heerlijke driegangendiner…

Zodra de bordjes leeg zijn pakt de quizmaster de draad weer op. Het ‘ik hou van Holland spel’ barst weer los. De bekende Nederlanders, spellingronde en herken het fragment wachten op uw inzet! Ieder teamlid is nodig om een goede score te behalen. Spelt uw directeur vlekkeloos ‘Paraskevidekatriafobie’? Kan uw secretaresse in razend tempo Paul de Leeuw of Simone Kleinsma uit  leggen zonder hun namen te noemen?  Het lijkt zo makkelijk, maar het luistert nauw. Dat geldt zeker voor het laatste onderdeel. Daar hoort u diverse geluidsfragmenten. Welk team heeft de oortjes gespitst en herkent het fragment als eerste?

Als iedereen zijn oor te luister heeft gelegd hoort men de magen waarschijnlijk weer een beetje rommelen. Tijd voor het hoofdgerecht! Tijdens het serveren krijgt u direct de tussenstand. Natuurlijk mogen de strijdbijlen in de kast. U krijgt alle gelegenheid om lekker te smikkelen, te smullen en bij te praten tijdens dit gezellige teamuitje. Het gevoel van met uw bord op schoot is terug. Zodra de lege borden weer van uw schoot af zijn starten we het finalespel. Tijd om de kelen te schrapen, tijd voor de grote muziekquiz! Als team en als individu moet u de klassiekers  (her)kennen. Even aan mijn moeder vragen? Zeg maar niets meer of Viva Hollandia? Het is de dood of de gladiolen! Het einde van de quiz is in zicht, tijd voor de ontknoping en het dessert.

De uitslag? Een fantastische actieve avond waarbij iedereen teruggaat in de tijd met Oudhollandse gezelligheid! Na de prijsuitreiking voor het winnende team gaan wij naar huis, maar wellicht gaat u nog even gezellig Oudhollands stappen in bruisend Rotterdam?

Heeft u ook zo’n zin in een gezellig teamuitje waar de strijdende partijen in polonaise eindigen? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het ‘ik hou van Holland spel’ inclusief diner?

Naast veel humor, een boost van uw kennis over de (te) gekke kenmerken van Holland, veel herinneringen, een beetje competitie en veel gezelligheid is dit teamuitje inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Huur van de locatie
  • Driegangendiner
  • Prijs voor het beste team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
  • Teambuilding

Voor groepen van meer dan 50 personen is het Hou van Holland dinerspel bovendien inclusief:

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit gezellige ‘ik hou van Holland spel’ inclusief diner nog verder versterken?

Met deze unieke ervaring garanderen wij u een heerlijk diner en een gezellig teamuitje. Om de beleving nog sterker te maken is het wellicht een leuk idee voor het diner ook aan uw teambuilding te werken? In dat geval is een leuk stadsspel of een activiteit op het water wellicht een goed idee. Ook uw eigen suggesties verwerken wij graag. Wij adviseren u graag hoe u dit gezellige ‘ik hou  van Holland spel’ kunt combineren met andere leuke activiteiten. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Deze gezellige quiz met liefde voor Holland is ook een origineel teamuitje met genoeg gezelligheid en humor in Den Haag, Breda, Leiden en diverse andere steden.

In plaats van een ‘ik hou van Holland spel’ met diner liever een lunch vol liefde voor Holland?

Als u uw liefde voor Holland beter uit met een goed gevulde maag organiseren we graag een ‘ik hou van Holland spel’ met lunch. Tussen alle vragen, opdrachten en gezelligheid serveren wij dan een heerlijke, uitgebreide lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden om het dinerspel om te vormen tot lunchspel!


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.