Hotel Game

Prijs op aanvraag

De nieuwe teambuilding game van Uitjesbureau; The hotel Game. The Hotel game is een spel waarbij teambuilding en samenwerking centraal staat.

Hoe werkt het?

In teams gaan jullie verschillende opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten zijn in de hele locatie te vinden. Jullie worden op pad gestuurd met een tablet, tijdens de opdrachten moeten jullie filmpjes en foto’s maken. Aan het einde van het spel gaan jullie die met zijn alle terug kijken.

Dit keer gaan we helemaal los met een zeer origineel programma dat op elke gewenste locatie uit de voeten kan. Of u nou een event organiseert buiten de deur of binnen de eigen muren, the hotel Game is voor elke locatie geschikt.

Dus staat de eindejaar borrel op de planning en zoekt u nog iets écht origineels? Iets met een hoog fun gehalte en gegarandeerde teambuilding? Iets anders dan de zoveelste pubquiz? Wacht dan niet langer en vraag informatie aan over de Office Escape Game.

Wat heeft The Hotel Game u te bieden?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Rotterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.