Healthy Walk Together | Virtual Teamwalk | Coronaproof

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Hoe werkt de Virtual Health TeamWalk precies?

Neem het op tegen je collega’s tijdens dit teambuildingsprogramma op afstand! Alle deelnemers downloaden vanaf hun eigen locatie/huis de App op hun smartphone. Of je nu thuis werkt, op kantoor of waar dan ook op de wereld! Start de game en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 2000) om een digitaal slot te openen van een reeks opdrachten over het eigen bedrijf of een specifieke afdeling. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, video vragen, foto opdrachten en ludieke brain teasers met allemaal verschillende thema’s.

Bekijk de video:


Boek hier direct vrijblijvend een optie voor het de digitale en vitale teamgame Walk Together en wij nemen contact met u op!

Introductie

Nadat alle medewerkers de App hebben gedownload start de game. Daarbij kan er een filmpje worden geïmplementeerd, waarin de leidinggevende een kort woord van welkom tot de deelnemers richt. Hierna start de game en nee, om een opdrachten te kunnen doen dien je buiten te gaan wandelen. De richting maakt niet uit. De deelnemers kiezen hun eigen route in de eigen omgeving. Deze app maakt gebruik van de stappenteller op je telefoon en ziet precies wanneer jij het juiste aantal stappen hebt gezet. Heb je genoeg stappen gezet dan ontvang jij met je team een badge. Met deze badge kun jij een van de vele opdrachten openen!

Creëer je eigen ‘Company Marathon Game’

Na het openen komen er 1 of meerdere vragen, puzzels en andere leuke quiz onderdelen tevoorschijn over bijvoorbeeld een bepaalde afdeling binnen uw bedrijf. Ook kan na openen van de badge een bepaalde afdeling binnen het bedrijf door een korte video laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben uitgevoerd en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn. Op deze wijze loopt je meerdere malen een afstand van bijvoorbeeld 2000 stappen om een ‘badge’ met een reeks opdrachten te openen. Het aantal ‘badges’ is met ons af te stemmen. Ook het aantal af te leggen stappen is variabel en in overleg te vergroten of te verkleinen.

Je kunt onze Fun & Healthy game op 1 dag spelen of juist uitsmeren over meerdere dagen. De deelnemers dienen dan per dag een (vooraf samen bepaalde) afstand af te leggen. Bijvoorbeeld een wandeling van 4200 stappen per dag om na 5 dagen de finish te halen . Virtueel loopt men een Marathon, in werkelijkheid zijn dit uiteindelijk bijvoorbeeld 21.000 stappen. Uiteraard kun je alles personaliseren in onze App zodat de waarden en doelstellingen van je bedrijf goed naar voren komen in vragen, opdrachten en lay-out.

Maatschappelijk Verantwoorde variant | Trash Walking

De Walk Together Challenge is ook uit te breiden met een maatschappelijk verantwoord doel. Eenzelfde opzet als reeds beschreven, maar er zijn bonuspunten te verdienen door zoveel als mogelijk zwerfafval onderweg op te ruimen. Dus wandelen, vragen en opdrachten uitvoeren en ondertussen het zwerfafval opruimen! Interesse in deze duurzame aanvulling? Laat het ons weten.

Teambuilding op afstand en in de buitenlucht!

Alle deelnemers spelen de game individueel, maar het is ook mogelijk om op afstand met elkaar verbonden te zijn. Wij koppelen namelijk deelnemers via het systeem qua punten aan elkaar. Op deze wijze kun je dus deelnemers evengoed in teamverband samen laten spelen, terwijl ze niet bij elkaar in de buurt zijn! Collega X speelt vanuit Amsterdam, collega Y vanaf Texel en collega Z vanuit bijvoorbeeld Berlijn. En toch zitten ze in één team en is er overleg over welke opdracht een ieder gaat uitvoeren. Doordat je moet blijven wandelen om opdrachten te kunnen openen, blijft iedere deelnemer actief.

Wie is de winnaar?

Het team dat de meeste punten scoort, is aan het einde te zien op het leaderboard. Durf jij samen met je collega’s deze lange afstand uitdaging aan te gaan? Kom dan achter je bureau vandaan, sta op uit je luie stoel en roep je collega’s bij elkaar voor dit interactieve teambuildingsspel.

Wacht niet en boek hier direct vrijblijvend een optie voor het de digitale en vitale teamgame Walk Together.


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29€ 50,00 excl. BTW (vast bedrag)
Het is mogelijk om vragen en opdrachten 'op maat' toe te voegen.