Geheimen van Rotterdam – een opdrachtenspel als bedrijfsuitje?

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Met dit opdrachtenspel gaat u op zoek naar de echte geschiedenis, weetjes en eigenaardigheden van Rotterdam. Vandaag geen toeristische rondleiding of obligate weetjes. Rotterdam geeft al haar geheimen bloot. Dat doet ze uiteraard niet zomaar. Aan de hand van bijzondere vragen en creatieve opdrachten per tablet mag u die geheimen zelf ontdekken. Zelfs de echte Rotterdammers die dit opdrachtenspel spelen komen erachter dat hun kennis over de havenstad nog niet optimaal is. Weet uw directeur welke voetbalclub de oudste van Rotterdam is? Heeft uw secretaresse precies voor ogen hoe hoog de Euromast is?  Weet uw jongste medewerker feilloos wat de echte reden is dat er zo weinig historische gebouwen zijn? Tijdens dit bijzondere opdrachtenspel gaat u alle geheimen van Rotterdam leren kennen. Vraag snel meer informatie en onthul het geheim van het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam!

Hoe gaat het opdrachtenspel ‘geheimen van Rotterdam’ in zijn werk?

Als we nu verklappen hoe ‘geheimen van Rotterdam’ exact verloopt is er weinig geheim meer. Wij verdelen uw gezelschap na aankomst in teams en met onze spelmaterialen, tablet en speciale applicatie mag u als team zelf de Rotterdamse geheimen gaan ontdekken. Hoe? … U raadt het al, dat is geheim, maar het feit dat we dit spel een ‘opdrachtenspel’ hebben genoemd zou zo maar een hint kunnen zijn.

Om als eerste team alle geheimen van Rotterdam te ontfutselen is teamwork onontbeerlijk. Naast een unieke verkenning van Rotterdam doet u gelijk onbewust aan teambuilding. Hoe sterk is uw teamgeest en hoe intens uw overwinningsdrang? Kunt u goed luisteren naar de feedback van uw collega’s of bent u een creatieveling die met logica de aanwijzingen in elkaar puzzelt tot de ontdekking van een geheim? U gaat het zelf ervaren.

Wat we als laatste onthulling kunnen verklappen is dat wij dit ludieke opdrachtenspel afsluiten met een gezellige prijsuitreiking waar we het winnende team zullen belonen met eeuwige roem en een passende, u raadt het al, geheime prijs.

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waarbij een opdrachtenspel gelijk een goed excuus is om het geheim van de Koopgoot te ontdekken? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het opdrachtenspel ‘geheimen van Rotterdam’?

  • Gebruik van een strategische Rotterdamse locatie
  • Professionele begeleiding
  • Tablet en applicatie per team
  • Spelmaterialen
  • Één consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit spannende opdrachtenspel nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke opdrachtenspel te delen. Wij hebben de geheimen van goede Rotterdamse horeca al ontdekt. Daarom adviseren wij u graag hoe u dit spannende opdrachtenspel ‘geheimen van Rotterdam’ kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Bewaart u de ontrafeling van geheimen liever voor na de lunch? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat.

Als u zichzelf echt helemaal onder wilt dompelen in Rotterdam en de organisatie van uw bedrijfsuitje met één telefoontje compleet wilt maken kunt u het opdrachtenspel geheimen van Rotterdam vanaf EUR 44.50 per persoon ook combineren met een prachtige rondvaart door de imposante Rotterdamse haven en een lekkere lunch. Uiteraard kunt u meer lezen over dit havenarrangement. U kunt de beleving op vele manieren versterken. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Naast Rotterdam hebben we ook de geheimen van Den Haag, Breda en Leiden bloot kunnen leggen voor een spannend opdrachtenspel.

 


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
20 - 49€ 26.50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 29.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.