Echte teambuilding survival op het (stads) strand | Speel Expeditie Robinson!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze actieve en creatieve teamactiviteit Expeditie Robinson speelt zich af aan het water. Op de brede stranden van Hoek van Hollend, of juist een expeditie in het recreatiegebied van het Kralingse Bos het strand aan de de Kralingse Plas. Hoe creatief zijn uw teams? Dat merkt u vanzelf als zij aan de slag gaan met de materialen die opduiken in de branding. In deze actiegame is snel beslissen en leiding nemen cruciaal als uw team voor de winst gaat. Daarnaast moet er in elk team een koele kikker zijn om de leiding te nemen en een strateeg die vooruit denkt. Kortom, in deze Expeditie Robinson zijn alle elementen voor een flinke portie teambuilding opgenomen. De ultieme Crusoe is de titel die het winnende team als bewijs van hun teambuilding mee naar huis of naar kantoor mag nemen. Neem dan contact met ons op en vraag snel om meer informatie!

Hoe verloopt onze survival Expeditie Robinson in Rotterdam?|  Coronaproof!

Vooraf bepalen we waar we deze survival gaan spelen. Het strand van Hoek van Holland, het Kralingse Bos, Park Rozenburg, ergens op de hei of toch rondom uw eigen locatie? Waar we ook zijn, op het afgesproken tijdstip staan onze instructeurs klaar om u welkom te heten. Zij leggen het spel uit en delen uw gezelschap op in kleine teams. De echte teambuilding kan beginnen!  Kunt u overleven met behulp van de middelen die de kolkende watermassa laat aanspoelen in de branding?

De ultieme overlevingsstrijd bast los! Het is voor de teams een uitgelezen kans om te laten zien hoe zij samenwerken op gebied van slimheid, samenwerking, creativiteit en strategie. Leven de begrippen improviseren, overleggen, respectvolle feedback geven of teamgedachten echt in uw organisatie of is het vooral een papieren tijger? Na 3 uur spannende strijd weet u door Expeditie Robinson exact hoe diep het teamgevoel in het DNA van uw organisatie is opgenomen. De bijzondere opdrachten verschijnen in de branding. Het zijn de echte overlevers die deze opdrachten geheel in Crusoe-stijl gaan halen. Wie is er als eerste? Het doel van vandaag? Zo snel en goed mogelijk overleven tijdens de veelzijdige spellen (mentaal en fysieke uithoudingsvermogen).

Eindelijk is het tijd om uw collega’s sportief uit te dagen terwijl u uw teamgenoten in hele andere omstandigheden leert kennen. Dit leidt weer tot meer zelfkennis die u nog tijdens het spel kunt inzetten voor de winst. De ultieme teambuilding! Finisht uw team als eerste? Dan wint u met uw teamgenoten de titel van Ultieme Robinson. De gezellige prijsuitreiking is de ultieme gelegenheid om alvast te wennen aan de eeuwige roem die u voor uzelf kunt claimen en de originele prijs die daarbij hoort. Dit uiteraard onder het genot van een drankje voor iedereen.

Voorbeelden van onderdelen:

Naast 3 uur teambuilding, competitie, sportiviteit, genieten van zand en zee, uitdaging, plezier, en hilariteit bieden wij u:

 • Professionele instructeurs
 • Voorbeelden expeditie proeven:
  – Hindernisbaan met vuur maken
  – katapult schieten
  – touwtrekken
  – bamboe toren bouwen
  – mind games
  – jenga
  – mega 4 op een rij.
  – Optioneel: Eetproef
 • Versterking van de teamspirit binnen de groep
 • Originele prijs voor het winnende team
 • Indien gewenst Engelstalige spelleiding

Heeft u ook zo’n zin in een spannende survival die misschien wel de inspiratie van het volgende boek voor overleven is? Show uw overlevingsvaardigheid en vraag meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij de spannende survival met Expeditie Robinson?

Naast een test van uw wil om te winnen, teambuilding, spanning, competitie en veel gezelligheid is deze spannende survival inclusief:

 • Professionele begeleiding
 • Spelmaterialen
 • Versterken van de teamspirit binnen de groep
 • Originele prijs voor het winnende team
 • Indien gewenst met Engelstalige spelleiding
 • Afhankelijk van versoepelingen en maatregelen m.b.t. COVID 19 kunnen we samen bepalen of de gekozen datum mogelijk is. We zijn hierin altijd afhankelijk ban maatregelen kabinet.

Welke activiteiten kunnen de beleving van de survival met Expeditie Robinson nog verder versterken?

Na zo’n barre overlevingstocht zal een drankje en/of hapje de schipbreukelingen wel smaken! Een mooie gelegenheid om deze Expeditie Robinson uit te breiden met een gezellige borrel Wij hebben de verkenningen van de strandhoreca al lang overleefd, dus combineren wij Expeditie Robinson graag met een gezellige borrel en/of lekker etentje. Om het gevoel van overleven vast te houden organiseren we ook graag een beach barbecue of outdoor cooking, wellicht zelfs in de vorm van een workshop. Welke optie heeft uw voorkeur? Heeft u misschien een eigen idee? Neem contact met ons op. Onder het motto: ‘als u het kunt bedenken, kunnen wij het organiseren’ denken wij graag met u mee!

Naast de omgeving van Rotterdam kunt u ook een spannende survival beleven in de omgeving van Den Haag, Breda of Leiden.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
35 - 49€ 28.50 p.p. excl BTW
20 - 34€ 31.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit teamuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.