Een echte survival als bedrijfsuitje? Speel Expeditie Robinson!

Prijs vanaf € 34,30 p.p. excl. BTW

Over survival heeft haast iedereen wel gelezen in het spannende boek Robinson Crusoe. Later was dit de inspiratie voor het spannende TV-spel Expeditie Robinson. Het boek en de TV-serie waren weer onze inspiratie voor het bedenken van deze uiterst spannende survival. Na vandaag weet u welke secretaresse creatief genoeg is om tijdens een zakelijke schipbreuk op te vertrouwen. Ook weet u welk haantje de voorste toch meer een opschepper blijkt. In beide gevallen een fijne wetenschap voor op kantoor! Heeft u ook zin in een ouderwetse survival als bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op en vraag snel om meer informatie!

Hoe verloopt onze survival Expeditie Robinson?

Vooraf bepalen we waar we deze survival gaan spelen. Wordt het een strand, het Kralingse bos, het Park, Park Rozenburg, ergens op de hei of toch rondom uw eigen locatie? Waar we ook zijn, op het afgesproken tijdstip staat onze spelleiding klaar om u welkom te heten bij de gekozen locatie. Nadat het spel is uitgelegd en de teams zijn ingedeeld gaat u aan de slag. Kunt u overleven met behulp van de middelen die de kolkende watermassa laat aanspoelen in de branding?

In 3,5 uur testen wij de overlevingsdrang van u en uw team. Hoe ver komt u als team met tactiek, slimheid en teambuilding? U zult versteld staan van uw eigen kunnen want er is altijd wel iemand in het team die zal uitblinken op één van de verschillende onderdelen tijdens deze spannende survival. Durft u de ultieme test van uw wilskracht aan?

Het team dat zich ware meesters van de survival toont en het beste overleeft ontvangt tijdens de afsluitende prijsuitreiking de felbegeerde titel van Ultieme Robinson. Wij zorgen voor de prijs en de collega’s nemen onder het genot van een drankje de bijbehorende uitingen van lof voor hun rekening!

Heeft u ook zo’n zin in een spannende survival die misschien wel de inspiratie van het volgende boek voor overleven is? Show uw overlevingsvaardigheid en vraag meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij de spannende survival met Expeditie Robinson?

Naast een test van uw wil om te winnen, teambuilding, spanning, competitie en veel gezelligheid is deze spannende survival inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Versterken van de teamspirit binnen de groep
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon
  • Indien gewenst met Engelstalige spelleiding

Welke activiteiten kunnen de beleving van de survival met Expeditie Robinson nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding geeft inzichten in uw collega’s waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken, gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke bedrijfsuitje te delen. Om te voorkomen dat uw afsluitende borrel of diner ook een overlevingstocht wordt adviseren wij u graag hoe u deze survival met Expeditie Robinson kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue die we desgewenst ook op de locatie van uw keuze kunnen verzorgen. Legt u liever een bodempje waarop u makkelijker kunt overleven? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Naast de omgeving van Rotterdam kunt u ook een spannende survival beleven in de omgeving van Den Haag, Breda of Leiden.

 


Pers.Prijs
> 50€ 34.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 36.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 39.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.