Escape 010 – ontsnap van Katendrecht!

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Escape 010 laat u kennis maken met twee gebieden, waarvan sommige mensen nooit willen of wilden ontsnappen. Allereerst moet u ontsnappen uit de voormalige rosse buurt van Rotterdam, Katendrecht. Grappig, want in de hoogtijdagen wilde iedereen er komen. Is uw team ontsnapt? Dan heeft u direct de route naar de escape locatie van de Kop van Zuid. Spanning en concentratie zijn tot het eind gegarandeerd. Houdt uw assistent het hoofd koel en welke senior medewerker kent De Kaap te goed? U merkt het snel als u meer informatie aanvraagt over deze dubbele Escape 010!

Hoe verloopt de Escape 010 van De Kaap en de Kop van Zuid?

We verzamelen op een strategische locatie in Rottedam Katendrecht. U bevindt zich dan al in het eerste escape gebied. Beide gebieden liggen, in tegenstelling tot een Escape Room, buiten. Voordat u arriveerde trokken wij namelijk een denkbeeldige cirkel rond het speelgebied. Buiten de cirkel bevindt zich de No Go Area en er is maar één straat, brug of steeg die naar de uitgang leidt.

Voor u op zoek mag naar uw eerste Escape 010 legt onze spelleiding het spel nog een keer uit en worden de teams ingedeeld. Per team ontvangt u een plattegrond en een Tablet met de “Escape 010 App”.  Deze App is meestal uw beste vriend, want hij bezorgt u de aanwijzingen, clues en route naar de volgende opdracht. Ook registreert de App direct uw verdiende punten, die belangrijk zijn voor het eindspel. Komt u echter in de No Go Area of neemt u een verkeerde doorgang voor de Escape 010? Dan is deze App ineens een rechtvaardige scheidsrechter, want de fouten kosten dure strafpunten die de App meedogenloos registreert en verrekent met uw zuur verdiende punten.

Zodra een team de juiste bug, steeg of weg heeft gevonden om te ontsnappen leidt de App hen naar de tweede escape-locatie op de Kop van Zuid. Ook daar liggen de clues en aanwijzingen te wachten op de inzichten van het winnende team. Het team dat ook op de Kop van Zuid de strafpunten het best ontwijkt en als eerste de juiste uitgang neemt is de terechte winnaar van deze spannende Escape 010. De eeuwige roem en een passende prijs zal tijdens de afsluitende prijsuitreiking worden gegund als alle teams binnen zijn.

Wilt u vanmiddag tot twee keer toe ontsnappen aan al te opdringerige collega’s? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

Wat is inbegrepen bij de Escape 010 van Zuid?

Naast een kennismaking met het historische Katendrecht en de moderne Kop van Zuid, liefst twee spannende escapes, competitie en veel gezelligheid is escape 010 inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Tablet en Escape-App per team
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Poncho’s
  • Één consumptie per persoon bij ontvangst
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.

Welke activiteiten kunnen de beleving van deze spannende escape 010 nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over deze unieke dubbele escape te delen. Wij helpen u graag ontsnappen aan slechte Rotterdamse horeca. Daarom adviseren wij u graag hoe u deze spannende escape 010 kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Wilt u niet ontsnappen aan een overheerlijke lunch? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag uw wensen.


Pers.Prijs
> 50€ 22.50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 24.50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 27.50 p.p excl. BTW
15 - 19€ 31.50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.