Escape Dinner Room – Dinerspel Rotterdam

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW ( p.p. incl. BTW)

Onze Escape Dinner Room is een beetje tegenstrijdig. In een Escape Room is het lastig dineren en van een heerlijk driegangendiner wil eigenlijk niemand ontsnappen. Daarom leek het ons een goed idee om beide concepten te combineren. Wij presenteren u met trots de Escape Dinner Room: een volledig nieuw dinerspel gebaseerd op het concept van Escape Room! In teamverband proeft u de uitdaging. Concludeert uw team al bij het voorgerecht dat u het zelden zo zout gegeten heeft of geniet u aan het eind van de avond de zoete smaak van de overwinning? Onze keukenbrigade is niet ontsnapt aan haar verplichtingen want het driegangendiner doet alle gedachten aan een ontsnapping spontaan verbleken. Hier wilt u niet voor weglopen! Mocht u snel de juiste escape gevonden hebben dan stellen we u gerust, uiteraard hoeft u niet voor het dessert weg! Er is dus geen enkele reden om geen informatie aan te vragen over dit lekkere groepsuitje!

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!

Hoe verloopt de Escape Dinner Room?

Als u met een lekker drankje aan tafel zit blijkt uw tafeltje ineens een team te vormen. Gezellig! Het is de bedoeling zo snel mogelijk te ontsnappen en de juiste uitweg van dit driegangendiner te vinden. Het team dat dit als snelste doet wint deze spannende game. Maakt u zich geen zorgen, wanneer u ook ontsnapt, u blijft het hele groepsuitje meegenieten!

De spelleiding introduceert zichzelf en het spel en dan gaat u van start. Er wacht een escape game vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Blijkt uw directeur ineens een feilloos gevoel te hebben om raadsels op te lossen? Heeft uw secretaresse een antwoord op elke Rotterdamse hersenkraker? Vanavond leert u uw groepsgenoten anders kennen! Wie is verantwoordelijk voor de creativiteit en welke teamleden blinken uit in het denkwerk? Allemaal belangrijk, maar teamwork is noodzakelijk om als eerste team te ontsnappen uit deze escape dinner room.

Het heet niet voor niets een ‘dinner room’ dus tussen de spannende rondes van de escape serveert de bediening een heerlijk driegangendiner. U proeft zo dat de keukenbrigade niets aan de aandacht heeft laten ontsnappen! Tijdens de gerechten mag u de strijdbijl inruilen voor de vredespijp en is er ruim de tijd om te genieten van het eten maar ook om lekker bij te praten of anekdotes uit te wisselen.

Zodra de gezelligheid en het lekkere eten de gedachte aan een ontsnapping dreigen te verjagen, grijpt de spelleider in en gaan we weer verder! Bovendien aarzelt hij niet om u op het verkeerde been te zetten. Welk team we met eeuwige roem en mooie beloning als winnaar mogen bekronen blijft dan ook spannend tot het laatst!

Heeft u ook zo’n zin in een groepsuitje met een heerlijk driegangendiner waar geen ontsnappen aan is? Vraag dan snel meer informatie!

Wat is inbegrepen bij de Escape Dinner Room als groepsuitje?

Naast een hersenkrakend spel, uitdagende opdrachten en geraffineerde clues, teambuilding, humor en vooral veel gezelligheid is dit leuke groepsuitje inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Gebruik van een strategische Rotterdamse locatie
  • overheerlijk driegangendiner
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Welke activiteiten kunnen de beleving van deze spannende en gezellige Escape Dinner Room nog verder versterken?

Met deze unieke ervaring garanderen wij u een heerlijk diner en een spannend groepsuitje. Om de beleving nog sterker te maken is het wellicht een leuk idee voor het diner ook aan uw teambuilding te werken? In dat geval is een leuk stadsspel of een activiteit op het water wellicht een goed idee. Ook uw eigen suggesties verwerken wij graag. Wij adviseren u graag hoe u deze spannende Escape Dinner Room kunt combineren met andere leuke activiteiten. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

De Escape Dinner Room is ook een origineel groepsuitje met genoeg ontsnappingsdrift in Den Haag, Breda, Leiden en diverse andere steden.

Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 51,50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 54,50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 59,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

In plaats van een escape dinerspel liever een escape lunchspel?

Als u liever twijfelt of u wel wilt ontsnappen van een heerlijke lunch organiseren wij graag de Escape Lunch Room. Tussen alle teamspirit, opdrachten en gezelligheid serveren wij dan een heerlijke, uitgebreide lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden om het dinerspel om te vormen tot lunchspel!


Pers.Prijs
> 50€ 45,00 p.p. excl BTW
30 - 49€ 47,50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 49,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.