Een Escape Room voor grote groepen? Escape City | 1,5 meter uitje in Rotterdam!

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Maakt een Escape Room u een beetje claustrofobisch of vindt u het jammer dat u nooit met veel mensen tegelijk kunt spelen? Escape City lost dit op. U ontsnapt namelijk uit het centrum (of naar keuze een andere wijk) van Rotterdam. Aangezien we zelf het speelveld kunnen bepalen is Escape City zeer geschikt als teambuilding voor grote groepen! Onze Escape City is dan ook niet zonder reden uitgeroepen tot beste Escape voor grote groepen van 2019! Welke marketingmedewerker merkt niet dat hij in de no-go area komt en welke boekhouder rekent al op de winst? U merkt het snel genoeg tijdens deze spannende escape room voor grote groepen. Vraag dus snel meer informatie aan!

Natuurlijk houden we ons tijdens de teamgame aan alle extra noodzakelijke regels met betrekking tot het voorkomen van verspreiding van het corona virus (COVID-19). Check ons 1,5 meter protocol (COVID-19)

Hoe verloopt Escape City, de Escape Room voor grote groepen?

Als u arriveert bij onze strategische locatie hebben wij al een denkbeeldige lijn om het spelgebied getrokken. U bent al in uw escape room! Onze spelleiding heet u welkom, legt het spel uit en deelt uw gezelschap op in teams. Elk team krijgt een tablet met een unieke Escape App en een plattegrond. Daarna is het aan de teams. Twee uur lang zoekt u naar clues, raadsels, codes en kennisvragen om te kraken. De plattegrond wijst u de weg en de App is uw spelleider. Hoe meer uitdagingen u overwint, hoe meer aanwijzingen voor de escape en hoe hoger uw puntenaantal. De App registreert alles direct. U kunt ook direct zien hoe de andere teams scoren, dus elk team weet precies hoe hoog de lat moet liggen.

Zodra we nog een half uur te spelen hebben ontvangt ieder team op de app de laatste algemene aanwijzing. Deze aanwijzing is, samen met de eerder verdiende aanwijzingen uw ticket naar de juiste Escape. Er is maar één brug, steeg of straat de juiste… Welk team ziet als eerste het verband tussen de aanwijzingen en ontsnapt?

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw team onderweg in de no go area terecht dreigt te komen of tijdens de escape toch een verkeerde uitgang neemt. De App verandert dan van uw spelmakker in vijand want elke letterlijke misstap wordt feilloos geregistreerd. De kostbare strafpunten verrekent de app dan automatisch met uw met de opdrachten verdiende punten.

We sluiten dit spel af met een gezellige prijsuitreiking waar we het winnende team onder het genot van een drankje overladen met de welverdiende prijs en eeuwige roem die bij de winst horen.

Heeft u ook zo´n zin in een escape room voor grote groepen waar u toch aan de groepsdruk kunt ontsnappen? Dan kunt u het beste snel meer informatie aanvragen!

Waarom is escape city bekroond als beste escape room voor grote groepen 2019?

Escape Rooms zijn al langer populair als bedrijfsuitje. Zeker omdat teambuilding en het ontwikkelen van vaardigheden om samen te werken centraal staan. Uw team moet immers creatief zijn, samen kunnen werken, gedreven worden door logisch verstand, snel zijn, kennis en feedback kunnen delen en op elkaar kunnen vertrouwen om te winnen. Het nadeel van een traditionele escape room is dat de ruimte vaak indoor, donker en klein is. Hierdoor kan als tweede nadeel genoemd worden dat er niet veel mensen tegelijk in een escape room kunnen.

City Escape verandert de kleine ruimte binnen in een ruimte buiten die zo groot is als u wilt. Hierdoor kunnen er veel mensen meedoen en bent u lekker buiten actief. Doordat u in kleine teams speelt en meer concurrentie heeft wordt de teambuilding verder dan normaal beproefd. Dit zal uw personeel helpen om ook zakelijk nog sneller en succesvoller in teams te werken. De jury was dit met ons eens en bekroonde Escape City met de prijs voor beste Escape voor grote groepen 2019.

Wat is er inbegrepen bij de Escape Room voor grote groepen?

Naast een spannende escape in de gezonde buitenlucht, interessante verkenning van Rotterdam, veel lol en nog meer gezelligheid is deze teambuilding voor grote groepen inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Tablet en Escape-App Den Haag
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Welke activiteiten kunnen de beleving van deze escape room voor grote groepen nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke bedrijfsuitje te delen. Wij zijn allang ontsnapt aan de lokroep van mindere horeca in Rotterdam. Daarom adviseren u graag hoe u deze escape room voor grote groepen kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Ontsnapt u liever met een volle maag? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Wij bieden deze teambuilding voor grote groepen in heel Nederland aan. Naast Rotterdam zouden Den Haag, Breda of Leiden verrassende locaties kunnen zijn!

 


Pers.Prijs
> 50€ 22.50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 24.50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 27.50 p.p excl. BTW
15 - 19€ 31.50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.