De Slimste Mens Dinerspel is slim proeven van Rotterdam!

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

De slimste mens van uw groep, bedrijf of afdeling. Dat moet toch lekker klinken? Vanavond krijgt u de kans om deze fel begeerde titel te scoren. Tijdens dit groepsuitje gaan we namelijk op zoek naar de slimste deelnemer. Uiteraard is het pas echt lekker quizzen met een drankje onder handbereik. Daar is dan ook alle gelegenheid voor. Verder onderbreken we deze even uitdagende als spannende quiz alleen voor één van de drie gangen van het heerlijk driegangendiner dat u vanavond voorgeschoteld krijgt. Wie weet ontdekt u wel dat uw directeur een enorme liefhebber is en daar absurd veel van weet. Is uw secretaresse wellicht een onvermoed zangtalent? Vraag snel meer informatie en kom er vanavond achter!

Wat houdt het Slimste Mens Dinerspel in?

Als u arriveert bij onze typisch Rotterdamse locatie staat onze quizmaster u al op te wachten om u en uw gezelschap welkom te heten. U zult al snel merken hoe gevat hij is. Daarom wordt gefluisterd dat hij familie is van Maarten van Rossem. Toch blijft deze quizmaster bijzonder aardig en humoristisch. Daarom wordt ook vaak gefluisterd dat hij geen familie kan zijn. Zelf houdt de quizmaster zijn kaken op elkaar over deze roddel. Wel legt hij het spel en de spelregels uit. Ook maakt hij de teamindeling. We waarschuwen u daarbij, de spelleiding is omkoopbaar en de quizmaster beïnvloedbaar! Heeft u de teamindeling al op kantoor gemaakt? Wie niet sterk is moet slim zijn niet waar?

De Slimste Mens kan beginnen! De ronden met als thema’s natuur, entertainment, Holland, geschiedenis, muziek staan garant voor een avond vol spelplezier en een heel klein beetje competitie. Tussen de ronden door verwent onze keukenbrigade u met een heerlijk driegangendiner. Quizzen op een volle maag blijft het lekkerst! Heeft u al door wie de geschiedenisvragen in het verleden laat en welke manager elke avond het shownieuws volgt? Zo leert u uw collega’s nog eens anders kennen!

Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor een lekker drankje. Misschien spoelt u zo uw herinneringen wel een beetje los. Het gaat vanavond natuurlijk allemaal om de weetjes! Ook tactiek is belangrijk. Bepaalt u in goed overleg of u gaat antwoorden of wilt u passen en tijd winnen? Hoe gezellig het ook wordt, de secondes tikken onherroepelijk weg op zoek naar het slimste team. Bovendien zijn de secondes die overblijven als het slimste team bekend is niet onbelangrijk. In de finale wordt namelijk de slimste mens uit ieder team verkozen. Deze slimste mensen gaan, met het gewonnen aantal secondes als bonus, de strijd aan om de finale te winnen.

Het slimste team en de slimste mens gaan na de gezellige afsluitende prijsuitreiking naar huis met een prachtige prijs. Het motto? Ein Stein fur die Gewinner!

Heeft u ook zo’n zin in een slim en smakelijk avondje Rotterdam met de slimste mens? Vraag dan snel meer informatie!

Wat is inbegrepen bij dit teambuilding uitje in Rotterdam?

Naast een overdaad aan lekker eten en nutteloze triviantkennis, samen lachen en spannende strijd maar bovenal veel humor is ons slimste mens dinerspel inclusief:

  • Gebruik van de typisch Rotterdamse locatie
  • gebruik van spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor slimste team en de slimste mens
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel)

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit spannende en gezellige de slimste mens dinerspel nog verder versterken?

Met deze unieke ervaring garanderen wij u een heerlijk diner en een hilarisch groepsuitje. Om de beleving nog sterker te maken is het wellicht een leuk idee voor het diner ook aan uw teambuilding te werken? In dat geval is een leuk stadsspel of een activiteit op het water wellicht een goed idee. Ook uw eigen suggesties verwerken wij graag. Wij adviseren u graag hoe u deze funquiz ‘de slimste mens dinerspel’ kunt combineren met andere leuke activiteiten. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

De slimste mens dinerspel is ook een origineel groepsuitje met genoeg triviantkennis in Den Haag, Breda, Leiden en diverse andere steden.

In plaats van een slimste mens dinerspel liever lunchen met de slimste mens?

Als u eerder een ochtendmens dan een avondmens bent snappen wij dat u vroeger meer kans maakt. Daarom organiseren wij graag een ‘de slimste mens lunchspel’. Tussen alle quizvragen, IQ-testen en gezelligheid serveren wij dan een heerlijke, uitgebreide lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden om het dinerspel in Rotterdam om te vormen tot lunchspel!


Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.