Rotterdamse Bijnamen Tramtour

Prijs vanaf € 43,50 p.p. excl. BTW

Rotterdamse woorden hebben allemaal een eigen klank. Vaak klinkt er ook wat cynische humor in door. Een hele aparte categorie wordt gevormd door de bijnamen. Rotterdammers verzinnen voor alles en iedereen een bijnaam. Rotterdammers begrijpen elkaar maar voor buitenstaanders is het niet te volgen. Tijdens dit gezellige bedrijfsuitje in de speciaal voor uw collega’s gereserveerde tram duikt u onder in die rare gewoonte. Bent u benieuwd naar  ‘Het Ding’, ‘De Gecrashte IJscocar’, ‘De Flipspuit’ of ‘Kabouter Buttplug’? Als u nu meer informatie aanvraagt zult u ze allemaal kunnen bekijken!

Hoe verloopt het bedrijfsuitje Rotterdamse Bijnamen Tramtour?

Uw bedrijfsuitje begint bij een Rotterdamse tramhalte naar keuze. Dat is weer eens iets anders! Speciaal voor uw gezelschap rijdt onze nostalgische tram voor. Zoals u tijdens de tramtour zult merken is de tram zelf al een stuk Rotterdamse geschiedenis. Aan boord vindt u de Rotterdamse Bijnamen Burgemeester als uw bezielende gids van vandaag.

Zodra u allemaal een plekje heeft gevonden schallen de eerste Rotterdamse woorden door de tram. De sfeer zit er al goed in als u op weg gaat naar de eerste bezienswaardigheid met bijnaam. Allerlei Rotterdamse iconen die ieder vanuit de volksmond van een bijnaam zijn voorzien komen voorbij. De bijnamen zijn niet altijd even flatteus of netjes. Als u het ziet begrijpt u wel precies waarom de betreffende bijnaam is ontstaan.

Naast de bijnamen ervaart u onderweg ook veel leuke anekdotes, nieuwe Rotterdamse woorden, verrassende wetenswaardigheden en Rotterdamse humor.

Heeft u ook zo’n zin om de vele Rotterdamse woorden en bijnamen te leren? Vraag dan snel meer info!

Wat is inbegrepen bij de Rotterdamse Bijnamen Tramtour?

Naast een unieke kennismaking met Rotterdamse woorden, bijnamen, humor en andere Rotterdamse gewoonten is dit groepsuitje inclusief:

  • Trampersoneel
  • De Rotterdamse Bijnamen Burgemeester als gids
  • Opstappen bij elke tramhalte in Rotterdam
  • Een bijzondere nostalgische beleving van een moderne stad
  • Alle Rotterdamse bijnamen ins- en outs

Welke activiteiten kunnen de beleving van deze kennismaking van Rotterdamse woorden en bijnamen nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar. Zo heeft u de gelegenheid om gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke opdrachtenspel te delen. Wij adviseren graag hoe u de Rotterdamse woorden en bijnamen tramtour kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Geniet u meer van de Rotterdamse bijnamen met volle maag? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat.

Als u zichzelf echt helemaal wilt laten verrassen door de Rotterdamse taal hebben wij een interessante suggestie. Vanaf € 21,50 per persoon combineren wij de Rotterdamse woorden en bijnamentour met onze onovertroffen cursus ‘Plat Rotterdams’. Dan leert u direct hoe u die mooie bijnamen moet uitspreken! Uiteraard kunt u meer lezen over dit Rotterdamarrangement. U kunt de beleving dus op vele manieren versterken. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!


Pers.Prijs
> 20€ 43,50 p.p. excl. BTW