Markthal Experience Rotterdam – ontdekkingsspel voor groepen!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Uw speelgebied is een van de mooiste iconen van Rotterdam, de Markthal. Op zichzelf is deze Rotterdamse kathedraal voor verswaren al een bezoek waard. Met dit teamspel leert u de bijzondere culturen van de markthal van binnen en van buiten en van onder tot boven kennen. Om het spel te winnen zijn snelheid en teamwork noodzakelijk! Welke collega van de binnendienst gaat elke opdracht aan? Welke secretaresse durft haar charmes in de strijd te gooien voor de winst en welke zo stille IT-er blijkt een geboren groepsleider? U komt erachter in het leukste teamuitje van Rotterdam, de Markthal Experience. Vraag dus snel meer informatie aan! 

Wat kunt u van het teamuitje de Markthal Experience Rotterdam verwachten?

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen, maar we laten liever één van de eerdere deelnemers aan het woord. Donnie van Unilever deelt graag zijn ervaring:

We leggen u graag uit hoe u, net als Donnie, zo’n bijzondere beleving gaat ervaren.

Altijd al een marktleider willen zijn? Grijp dan nu je kans!

We verzamelen buiten De Markthal in een gezellige horecalocatie in Rotterdam. Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee stelt de spelleiding zich voor en legt zij dit unieke teamspel uit. Doel van de game is het zo snel mogelijk bemachtigen van zoveel mogelijk marktkraampjes in de markthal met jouw team van 6 tot 8 personen. Elk team krijgt een Tablet met de speciale Markthal Experience – App. Gewapend met de tablet en een plattegrond trekken de teams dwars door de Markthal.

Aan de hand van de kaart met aanwijzingen kunt u uw weg vinden langs de verschillende kramen. Deze zijn ingedeeld in secties en het is aan u om zo rap mogelijk de verschillende secties te bemachtigen. Houden jullie van een beetje risico, spanning en sensatie? Of spelen jullie op veilig met alle gevolgen van dien? Al jullie kennis, creativiteit en oriëntatie vermogen zal op de proef worden gesteld. Durven jullie het aan?

Juist wanneer u denkt er bijna te zijn, zal al jullie kennis moeten worden omgezet in het vinden van zoveel mogelijk aanwijzingen die mogelijk resulteren in de aanschaf van dat ene gewilde product…
Weten jullie het juiste product aan te schaffen en worden jullie daarmee de marktleider van Rotterdam? Met dit teamuitje leert u de bijzondere culturen van de Markthal Rotterdam van binnen en van buiten en van onder tot boven kennen.

Met een gezellige prijsuitreiking zetten wij het winnende team in het zonnetje. U heeft onderweg vast gemerkt dat de Markthal overloopt van bijzondere culinaire verrassingen. Wij schatten zo maar in dat de prijs voor de winnaar daar iets mee te maken heeft. In ieder geval is dit groepsspel een teambuilding om nog lang op terug te kijken!

Optimale teambuilding met dit groepsspel voor grote en kleine groepen!

De Markthal wordt alom geprezen als cultureel en architectonisch hoogtepunt. Doordat de hal tegelijk heel groot is maar door de diverse bijzondere kraampjes ook de kenmerkende sfeer en uitstraling van een gezellige markt heeft, is de omgeving ideaal om kleine en grote groepen kennis te laten maken met dit moderne stadsicoon en tegelijkertijd tal van teamvaardigheden te laten ervaren. Groepen van 20 tot 200 personen kunnen in de Markthal zonder meer terecht. Ook voor grotere groepen is dit teamuitje in Rotterdam dus geschikt.

Naast de beleving die de Markthal op zichzelf al is beleeft uw groep met dit uitje een bijzondere teambuilding. Om de opdrachten en vragen te kunnen afronden heeft uw team creativiteit, kennis, doorzettingsvermogen en snelheid nodig. Als u eenmaal in de Markthal bent doen de uitkomsten een beroep op het vermogen tot logisch denken en analyseren. Kortom, alle eigenschappen die nodig zijn om in het bedrijfsleven succesvol te zijn worden vandaag getest. De teamleden leren elkaar echt kennen en onvermoede kwaliteiten zullen boven komen. Ook wordt direct duidelijk wie er in de praktijk op bepaalde eigenschappen iets minder scoort. In alle gevallen goed om te weten als u weer op de zaak bent. Na de Markthal break-in game stelt u uw teams evenwichtiger samen en werken de teams sneller en sterker door het vertrouwen dat zij hebben opgebouwd.

Heeft u ook zo’n zin in dit unieke teamuitje waarbij u mag inbreken in het culturele hart van Rotterdam? Vraag dan snel meer informatie bij ons aan!

Wat is inbegrepen bij De Markthal Experience Rotterdam?

Naast een spannende en uitdagende kennismaking met De Markthal, spannende opdrachten, creatieve hersenkrakers, teambuilding en vooral veel plezier is dit groepsspel inclusief:

  • Ontvangst met koffie / thee / fris
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Tablet per team
  • Speciale Markthal Rotterdam – App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met originele culinaire prijs.

Welke activiteiten kunnen de beleving van het groepsspel ‘De Markthal Experience Rotterdam’ nog verder versterken?

Deze uitdagende teambuilding voor groepen brengt u langs talloze culinaire verleidingen. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en de ervaringen van dit mooie groepsspel te delen. Wij hebben onze Markthal Experience game bij de Rotterdamse horeca al gewonnen, dus wij adviseren u graag hoe u het teamuitje de Markthal Experience Rotterdam Game kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Gaat u liever de gezonde strijd aan met een volle maag? Dan organiseren we uiteraard graag een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!


Pers.Prijs
> 40€ 24,50 p.p excl. BTW
20 - 39€ 27,50 p.p excl. BTW
15 - 19€ 31,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.