De Markthal Break-in Game – Groepsspel dat escape room overtreft?

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Vandaag geen Escape Room, maar een heuse break in. Uw speelgebied is geen donkere kamer maar een van de mooiste iconen van Rotterdam, de Markthal. Op zichzelf is deze Rotterdamse kathedraal voor verswaren al een bezoek waard. Met dit groepsspel leert u de bijzondere culturen van de markthal van binnen en van buiten en van onder tot boven kennen. Om het spel te winnen zijn snelheid en teamwork noodzakelijk! Welke collega van de binnendienst gaat elke opdracht aan? Welke secretaresse durft haar charmes in de strijd te gooien voor de winst en welke zo stille IT-er blijkt een geboren groepsleider? U komt erachter in het leukste groepsspel van Rotterdam, de Markthal break-in Game. Vraag dus snel meer informatie aan!

Wat kunt u van het groepsspel de Markthal break-in game verwachten?

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen, maar we laten liever één van de eerdere deelnemers aan het woord. Marcel van Warsteiner Benelux BV deelt graag zijn ervaring:

We leggen u graag uit hoe u, net als Marcel, zo’n bijzondere beleving gaat ervaren.

We verzamelen buiten De Markthal. Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee stelt de spelleiding zich voor en legt zij het spel uit. Vervolgens deelt zij uw groep op in teams van 6 tot 8 personen (afhankelijk van de grootte van de groep). Elk team krijgt een Tablet met speciale Markthal break-in App. Aan de hand van diverse uitdagende opdrachten en creatieve breinbrekers moet elk team de sleutel tot de Markthal zien te vinden.

Zodra het u lukt om de Markthal te betreden krijgt u de cryptische kaart voor het slotspel. Aan de hand van de kaart met aanwijzingen kunt u uw weg vinden langs de verschillende kramen. Ook de nodige driftige kooplui kunt u door middel van spannende opdrachten en hersenkrakers opzij spelen. Heeft u naast samenwerking, inventiviteit en creativiteit ook de teamvaardigheden navigatie en kaartlezen als beste onder de knie? Dan vindt u ongetwijfeld het snelst uw weg door De Markthal en bent u het eerste team dat bewijst dat u de Markthal van binnen en van buiten, van onder en van boven en van links naar rechts kent. Uw team is als eerste ingebroken in het hart van de markthal en laat zien de terechte winnaar van de Markthal break-in game te zijn!

Zodra alle teams binnen zijn is de strijd gestreden! Iedereen kent De Markthal nu alsof hij of zij hem zelf gebouwd heeft. De break-in in De Markthal is geslaagd! Met een gezellige prijsuitreiking zetten wij het winnende team in het zonnetje. U heeft onderweg vast gemerkt dat de Markthal overloopt van bijzondere culinaire verrassingen. Wij schatten zo maar in dat de prijs voor de winnaar daar iets mee te maken heeft. In ieder geval is dit groepsspel een teambuilding om nog lang op terug te kijken!

Optimale teambuilding met dit groepsspel voor grote en kleine groepen!

De Markthal wordt alom geprezen als cultureel en architectonisch hoogtepunt. Doordat de hal tegelijk heel groot is maar door de diverse bijzondere kraampjes ook de kenmerkende sfeer en uitstraling van een gezellige markt heeft is de omgeving ideaal om kleine en grote groepen kennis te laten maken met dit moderne stadsicoon en tegelijkertijd een te werken aan tal van teamvaardigheden. Groepen van 20 tot 200 personen kunnen in de Markthal zonder meer terecht. Ook voor grotere groepen is dit groepsspel geschikt te maken.

Naast de beleving die de Markthal op zichzelf al is beleeft uw groep met dit uitje een bijzondere teambuilding. Om de opdrachten en vragen te kunnen afronden heeft uw team creativiteit, kennis, doorzettingsvermogen en snelheid nodig. Als u eenmaal in de Markthal bent doet de cryptische kaart bovendien een beroep op het vermogen tot logisch denken en analyseren. Kortom, alle eigenschappen die nodig zijn om in het bedrijfsleven succesvol te zijn worden vandaag getest. De teams leren elkaar echt kennen en onvermoede kwaliteiten zullen boven komen. Ook wordt direct duidelijk wie er in de praktijk op bepaalde eigenschappen iets minder scoort. In alle gevallen goed om te weten als u weer op de zaak bent. Na de Markthal break-in game stelt u uw teams evenwichtiger samen en werken de teams sneller en sterker door het vertrouwen dat zij hebben opgebouwd.

Heeft u ook zo’n zin in een uniek groepsspel waarbij u mag inbreken in het culturele hart van Rotterdam? Vraag dan snel meer informatie bij ons aan!

Wat is inbegrepen bij De Markthal Break-in Game?

Naast een spannende en uitdagende kennismaking met De Markthal, spannende opdrachten, creatieve hersenkrakers, teambuilding en vooral veel plezier is dit groepsspel inclusief:

  • Ontvangst met koffie / thee / fris
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Smartphone per team
  • Speciale Markthal-App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met originele culinaire prijs.

Welke activiteiten kunnen de beleving van het groepsspel ‘De Markthal break-in’ nog verder versterken?

Deze uitdagende teambuilding voor groepen brengt u langs talloze culinaire verleidingen. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en de ervaringen van dit mooie groepsspel te delen. Wij hebben onze break-in game bij de Rotterdamse horeca al gewonnen dus wij adviseren u graag hoe u het groepsspel de Markthal break-in kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Gaat u liever inbreken met een volle maag? Dan organiseren we uiteraard graag een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!


Pers.Prijs
> 40€ 24,50 p.p excl. BTW
20 - 39€ 27,50 p.p excl. BTW
15 - 19€ 31,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.