Teamuitje Gastvrij Rotterdam: stadstour, Markthal & Escapediner

Prijs op aanvraag

Ons teamuitje Gastvrij Rotterdam rekent af met het vooroordeel dat er in deze havenstad alleen maar gewerkt wordt. Tijdens de stadstour leert u Rotterdam van een hele andere kant kennen. Wat is de stad veranderd en wat is er veel nieuwe en oude top architectuur te ontdekken. We eindigen deze stadstour bij een van de architectonische hoogtepunten, de Markthal! Hier maakt u kennis met al het lekkers dat Rotterdam te bieden heeft. Zin in een Happie en een tappie? Als u er weer even tegen kunt gaan we richting het spannende slotstuk van dit teamuitje, de Escape Dinner Game! Vraagt u zich af of het lukt om te ontsnappen aan de gastvrijheid van Rotterdam? Vraag dan snel meer informatie!

Hoe verloopt het teamuitje Gastvrij Rotterdam?

Rotterdam heeft de reputatie van de stad zonder hart waar eigenlijk alleen maar gewerkt wordt en de bouwkunst door de gevolgen van de oorlog nogal tegen valt. Dit beeld is allang achterhaald! Rotterdam kan zeker werken en in dit geval is het werk in het herstel van de reputatie gegaan. Teamuitje Gastvrij Rotterdam laat u graag kennismaken met de stad van nu!

Het hart van Rotterdam: de stadstour (1,5 uur)

We verzamelen op een strategisch punt in het hart van Rotterdam. Hier staan de gidsen u op te wachten door een onthullende kennismaking. Gastvrij Rotterdam laat u kennis maken met al het moois dat zij te bieden heeft. Wat valt er een hoop te vertellen en te laten zien dat u niet weet! Zelfs de Rotterdammers die eerder meegingen waren onder de indruk. Mooie verhalen, onontdekte geheimen en verraste blikken wisselen elkaar af. Na anderhalf uur eindigen we de stadstour bij de wereldberoemde Markthal. Over bouwkunst gesproken…

Rotterdamse architectuur en gezelligheid: Markthalbezoek met borreltje (1 uur)

De Markthal is niet voor niets internationaal geroemd als kathedraal van de overvloed. Vandaag maakt u kennis met deze internationale blikvager. Welkom in de Markthal! Hoewel er genoeg lekkers te krijgen is uit allerlei exotische keukens blijven wij vandaag lekker Rotterdams. Tijdens en frisje, biertje of wijntje met bittergarnituur gezellig bijkletsen in het Marktcafé. En natuurlijk genoeg tijd om al het moois van de Markthal te bewonderen (vergeet vooral het plafond niet). Als het hapje en drankje soldaat gemaakt zijn, is het tijd om weer te vertrekken. Op naar Rotterdamse ontspanning en ontsnapping!

Rotterdams ontspannen: de Escape Dinner Room!  (3,5 uur)

We sluiten het teamuitje Gastvrij Rotterdam af met het moment waar we eigenlijk geen zin in hebben, de ontsnapping van gastvrij Rotterdam. In een gezellig restaurant delen we het gezelschap op in teams. Gebaseerd op het concept van Escape Room gaat elk team op weg naar de ontsnapping! We schotelen u een tafelspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork voor met daar tussendoor een heerlijk driegangendiner. Wie van u levert in het team de denkwerk of de creativiteit? Ontsnapt u door inzicht, tactiek of samenwerking als eerste? Kortom, het spel is geschikt voor iedereen, want uiteindelijk draait het om de punten.

U begint met een lekker wijntje, biertje of glas fris aan uw zoektocht naar de eerste ‘sleutel’ tot het heerlijk driegangendiner kunt vinden. Lukt het u de aanwezige clues te kraken en te combineren? Onze spelleider houdt de teams goed in de gaten en kan u zomaar weer op het verkeerde been zetten. Is uw gezelschap scherp genoeg om uiteindelijk te ontsnappen uit de drie gangen van het diner?

Het winnende team wacht eeuwige roem en een mooie beloning tijdens de afsluitende prijsuitreiking. Wij weten zeker dat u huiswaarts gaat met een andere kijk op Rotterdam!

Heeft u ook zo’n zin in een teamuitje dat de vooroordelen over Rotterdam één voor één weerlegt? Vraag dan snel meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het teamuitje Gastvrij Rotterdam?

Naast een kennismaking met onbekend Rotterdam, veel Rotterdamse gezelligheid, een spannend spel, de nodige teambuilding en veel gezelligheid is dit teamuitje inclusief:

  • Professionele gidsen en begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Rondleiding door de binnenstad van Rotterdam met originele verhalen
  • Een tonnetje bier, jenever of fris met 5 ‘Dutch Tappies’ per persoon
  • Bezoek aan de Markthal
  • Professionele entertainer bij het entertainment diner
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf het goede doel.)

Het teamuitje Gastvrij Rotterdam beginnen met een lekkere lunch?

Als u liever op pad gat met een goed gevulde maag organiseren we graag voor de stadstour een lekkere uitgebreide lunch op een typisch Rotterdamse locatie. Als u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden om het teamuitje Gastvrij Rotterdam te combineren met een heerlijke lunch!