Blijdorp The Game | Unieke Zoo Experience voor groepen | Corona Proof Uitje

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

NIEUW: Blijdorp The Game – ‘Miss Jane Mysterie’. Een unieke en interactieve teamgame in Rotterdam. In dit zinderend spannende spel gaan teams (op 1,5 meter afstand) op ontdekkingstocht en komen zij door het uitvoeren van opdrachten veel te weten over de vaak onontdekte kant van de Rotterdamse dierentuin. Denk aan haar monumenten, natuurbehoud en natuurlijk de dieren. Ervaar het zelf en brul snel om meer informatie!

Hoe verloopt Blijdorp The Game als ‘escape’ game voor grote groepen?

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol.

Het ‘Miss Jane Mysterie’ draait om de gelijknamige vlogster (Miss Jane) die bezig is met een onderzoek naar duurzaamheid en natuurbehoud in Blijdorp. Zij is echter vermist geraakt; ze is niet op een afspraak in de dierentuin komen opdagen, haar camera is gevonden en niemand heeft meer iets van haar vernomen. De spelers nemen in groepen de rol aan van rechercheurs en aan hun de taak om uit te zoeken wat er is gebeurd en waar Miss Jane te vinden is… Waar het bij een normale escape game in Rotterdam gaat om zelf zo snel mogelijk te ontsnappen, is het hier aan de teams om Miss Jane te bevrijden. Welk team lost het Mysterie zo goed en zo snel mogelijk op?

De Blijdorp Game | teambuilding voor grote groepen | 1,5 meter uitje Rotterdam

Het spel neemt de teams mee op avontuur door Blijdorp. Zij krijgen een kijkje op bijzondere plekken in Diergaarde Blijdorp, zoals het laboratorium en het voedselmagazijn. Medewerkers van de dierentuin, zoals de dierenarts, directeur en dierverzorgers vertellen hen meer over hun bijzondere werk. Ieder team wordt gestuurd door een tablet met een unieke Blijdorp App en trekt ten strijde tegen de andere teams. Het slimste en oplettendste team zal zegevieren. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking zetten wij het winnende team in het zonnetje met een diervriendelijke prijs en de eeuwige roem.

De game zal minimaal 75 minuten duren en is te spelen vanaf 25 tot 250 personen*. De Blijdorp game is ideaal voor teamuitjes, bedrijfsuitjes of als break tijdens een congres of vergadering. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega’s en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten. Uiteraard nemen we de noodzakelijke  hygiëne maatregelen en zorgen we voor de juiste ontsmettingsmiddelen om de spelmaterialen op de juiste manier te reinigen.

Bekijk hieronder de trailer!

Bent u nieuwsgierig naar de uitkomst van het Miss Jane Mysterie in Diergaarde Blijdorp? Neem dan snel contact met ons op en vraag om meer informatie!

Wat is bij Blijdorp The Game inbegrepen?

Naast een spannende teambuilding voor grote groepen, een kennismaking met de prachtige diergaarde Blijdorp, veel humor en nog meer gezelligheid is Blijdorp The Game in Rotterdam inclusief:

  • Entree ticket Diergaarde Blijdorp
  • Ontvangst met koffie / thee / fris
  • Zaalgebruik Blijdorp
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Tablet per team
  • Speciale Zoo Escape App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Pers.Prijs
> 25€ 49,50 p.p. excl. BTW
Uitbreiding naar hele dag met lunch: € 63,- p.p. excl. btw

Blijdorp The Game inclusief diner!

Deze uitdagende en originele teambuilding game is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke bedrijfsuitje te delen. Daarom adviseren u graag hoe u deze Blijdorp Game kunt combineren met een gezellige borrel en een heerlijk diner  Als u contact met ons opneemt, bespreken we de mogelijkheden graag!


Pers.Prijs
> 25€ 49,50 p.p. excl. BTW