De Beach Escape – de leukste escape room game op het strand | 1,5 meter Uitje

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze escape room game Beach Escape is het leukste escape spel van dit moment. U speelt namelijk niet binnen maar op een van de fijne stranden rond Rotterdam. Daarnaast speelt u niet alleen maar in teamverband. Om de beleving helemaal top te maken, speelt u niet alleen tegen elkaar en tegen de elementen, maar ook nog tegen onze begeleiding! Om als winnend team te eindigen moet teamwork wel in het DNA van uw team zitten. Bestaat uw team uit een mix van vertrouwen, samenwerken, communicatie en/of creativiteit? Dan heeft u grote kans dat uw team het winnende is. Bij de teams die als laatste finishen heeft deze escape room game in ieder geval bijgedragen aan een betere teambuilding. Handig om te weten als u weer terug bent op de zaak! Neem snel contact op om meer informatie te vragen en u weet binnen no time hoe de sterkste teams in uw bedrijf samengesteld kunnen worden!

Hoe verloopt de escape room game Beach Escape?

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol Rotterdam.

Voordat het spektakel van start gaat, komen we bijeen in één van de vooraf samen bepaalde Beach paviljoens aan de kust. Denk aan Strand Nesselande, Badstrand Rockanje en het Maasvlakte strand. Onze Beach Escape begeleiders staan klaar om u hartelijk te ontvangen met een drankje naar keuze, maar tijdens de spannende speluitleg wordt de opdracht langzaam maar zeker duidelijk… Er is nu geen ontsnappen meer aan, of juist wel?

Via de ‘Beach Escape app’ krijgt u een vloedgolf van opdrachten waarmee cryptische aanwijzingen te verdienen zijn. De exacte betekenis van deze aanwijzingen worden pas duidelijk op het moment dat uw team er echt klaar voor is. Wanneer dat is? Dat bepaalt u zelf. Misschien wel nooit… Zodra u er klaar voor bent vindt u de eerste coördinaten van de ingegraven aanwijzingen en verborgen kaarten. Deze kaarten en aanwijzingen leiden u naar de allesbepalende troef om te ontsnappen van het steeds smaller wordende strand. Hopelijk is uw team dus ook handig met een metaaldetector! 

Teamwork is het belangrijkste bij deze escape room game…

Aan de hand van de materialen die u gekregen heeft, verzamelt elk team van 4-6 personen de aanwijzingen en de route naar de volgende uitdaging. Door de uitdaging goed te volbrengen verdient u punten en aanwijzingen op om weer verder te komen. De combinatie van deze aanwijzingen leidt, als u de verbanden ziet, tot de route naar de juiste Escape from the Sea. Dit klinkt makkelijker dan het is. Er kan immers maar één team het snelste zijn en alleen het snelste team wint. Bovendien heeft onze spelleiding vandaag het lumineuze idee om tegen de teams te strijden. U heeft dus meer tegenstand dan alleen de andere teams. Hierdoor is een extra beroep op de creativiteit, slimheid en vechtlust in uw team noodzakelijk om te winnen.

Wat het verband tussen de aanwijzingen is, zult u zelf moeten ontdekken. Een hele uitdaging, zeker wanneer andere teams en de spelleiding proberen uw prestaties te ontregelen. Toch is het verband noodzakelijk om weg te komen van de elementen zand, wind en zee. Wanneer de teams de samenhang zien? Soms al na een uur en drie kwartier, meestal na 2 uur of wellicht zelfs nooit. Bij volle maan horen de omwonenden nog wel eens geroep en geschreeuw van twee ‘spookteams’ die voor eeuwig op zoek lijken naar de uitweg….

Om dergelijke onzekerheden voor de toekomst uit te sluiten gaan we pas met de prijsuitreiking van start als alle teams terug zijn. Onze prijsuitreiking is een mooie gelegenheid om het winnende team de prijzen en roem toe te bedelen die ze verdient heeft. Daarnaast is het gelijk een mooie gelegenheid om de strijdbijl weer te verruilen voor de vredespijp en met elkaar terug te kijken en te lachen om alle bijzondere gebeurtenissen tijdens deze unieke Beach Escape.

Heeft u ook zo’n zin in een escape room game waar u in de buitenlucht ontsnapt aan de sleur van alledag? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij de Beach Escape Rotterdam

Naast een boost aan teambuilding, spannende strijd tegen de elementen, competitie met de spelleiding en andere teams, veel humor en nog meer gezelligheid is deze escape room game inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Ontvangst met een drankje bij een sfeervol strandpaviljoen aan de kust
  • Tablet en Beach Escape-App per team
  • Originele strandopdrachten, clues, enz.
  • Professionele spelmaterialen / o.a. metaaldetectors
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Digitaal foto album met actie foto’s van het uitje
  • Teambuilding en gezonde strijd
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Welke activiteiten kunnen de beleving van deze spannende escape room game nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over deze unieke Beach Escape te delen.  Er zijn veel mogelijkheden dus daarom adviseren u graag hoe u deze spannende escape room game Beach Escape kunt combineren met een gezellige borrel of heerlijk diner. Om nog dichter bij de elementen te blijven verzorgen we ook graag een heerlijke strandbarbecue of outdoor cooking, desgewenst zelfs in de vorm van een workshop. Neemt u het zekere voor het onzekere en begint u liever met een goed gevulde maag aan de Beach Escape? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de veelzijdige mogelijkheden.

Naast de stranden van Rotterdam en omgeving zijn ook de Haagse stranden, stranden rond Breda en Katwijk of een ander strand van uw keuze zeer geschikt voor een spannende Beach Escape.


Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 29,50 p.p. excl. BTW