De Beach Escape – de leukste escape room game op het strand!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze escape room game Beach Escape is het leukste escape spel van dit moment. U speelt namelijk niet binnen maar op een van de fijne stranden rond Rotterdam. Daarnaast speelt u niet alleen maar in teamverband. Om de beleving helemaal top te maken, speelt u niet alleen tegen elkaar en tegen de elementen, maar ook nog tegen onze begeleiding! Om als winnend team te eindigen moet teamwork wel in het DNA van uw team zitten. Bestaat uw team uit een mix van vertrouwen, samenwerken, communicatie en/of creativiteit? Dan heeft u grote kans dat uw team het winnende is. Bij de teams die als laatste finishen heeft deze escape room game in ieder geval bijgedragen aan een betere teambuilding. Handig om te weten als u weer terug bent op de zaak! Neem snel contact op om meer informatie te vragen en u weet binnen no time hoe de sterkste teams in uw bedrijf samengesteld kunnen worden!

Hoe verloopt de escape room game Beach Escape?

Voordat het spektakel van start gaat, komen we bijeen in één van de vooraf samen bepaalde Beach paviljoens aan de kust. Onze Beach Escape begeleiders staan klaar om u hartelijk te ontvangen met een kopje koffie, maar tijdens de spannende speluitleg wordt de opdracht langzaam maar zeker duidelijk… Er is nu geen ontsnappen meer aan, of juist wel?

Vandaag zijn het uw vijanden: het strand, het zand, de zee en onze spelleiding. In teams van 6 personen sturen wij u met niets anders dan een cryptische plattegrond, een speciale ‘Beach Escape App’ en bijhorende ‘Escape materials’ richting de vloedlijn. Bijzondere aanwijzingen met maar 1 ultiem doel; Escape from the Sea. 

Via de app krijgt u een vloedgolf van opdrachten waarmee cryptische aanwijzingen te verdienen zijn. De exacte betekenis van deze aanwijzingen worden pas duidelijk op het moment dat uw team er echt klaar voor is. Wanneer dat is? Dat bepaalt u zelf. Misschien wel nooit… Zodra u er klaar voor bent vindt u de eerste coördinaten van de ingegraven aanwijzingen en verborgen kaarten. Deze kaarten en aanwijzingen leiden u naar de allesbepalende troef om te ontsnappen van het steeds smaller wordende strand. Hopelijk is uw team dus ook handig met een metaaldetector! 

Teamwork is het belangrijkste bij deze escape room game…

Er gaat het gerucht dat er bij volle maan nog steeds twee spookteams worden gesignaleerd die op zoek zijn naar de juiste Beach Escape. We kunnen wel constateren dat de teambuilding daar nog niet optimaal is, maar we willen graag dat iedereen weer veilig thuis komt. Daarom beginnen we de prijsuitreiking voor de zekerheid pas als alle teams ontsnapt zijn. Tijdens de prijsuitreiking valt het winnende team eeuwige roem, grootse waardering en een toepasselijke prijs ten deel.

Deze originele, spannende en avonturistische game kent niet alleen een hoge fun-factor, maar brengt uw collega’s dichter tot elkaar. Het competitie-element, de noodzaak om als team samen te werken en het belang om vertrouwen te hebben in elkaar, zorgt ervoor dat u als team, afdeling of bedrijf sterker van het strand afstapt!

En is het teamwork en de bereidheid om met elkaar voor een hoger doel te gaan groot genoeg en dus misschien wel groter dan u allemaal zelf dacht? Er is maar 1 heilig doel en dat is: Escape from the Sea! Het is te hopen dat u goed kunt (strand)kaartlezen. Oriëntatie, logisch denkwerk, samenwerking en een dosis geluk zijn essentieel voor de juiste ontsnappingsstrategie.  

maar lukt het u toch…dan is er de eeuwige roem en de grootse waardering van uw collega’s!

Heeft u ook zo’n zin in een escape room game waar u in de buitenlucht ontsnapt aan de sleur van alledag? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij de Beach Escape als escape room game?

Naast een boost aan teambuilding, spannende strijd tegen de elementen, competitie met de spelleiding en andere teams, veel humor en nog meer gezelligheid is deze escape room game inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Ontvangst met koffie / thee bij een sfeervol strandpaviljoen aan de kust
  • Tablet en Beach Escape-App per team
  • Originele strandopdrachten, clues, enz.
  • Professionele spelmaterialen / o.a. metaaldetectors
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Digitaal foto album met actie foto’s van het uitje
  • Teambuilding en gezonde strijd

Welke activiteiten kunnen de beleving van deze spannende escape room game nog verder versterken?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over deze unieke Beach Escape te delen.  Er zijn veel mogelijkheden dus daarom adviseren u graag hoe u deze spannende escape room game Beach Escape kunt combineren met een gezellige borrel of heerlijk diner. Om nog dichter bij de elementen te blijven verzorgen we ook graag een heerlijke strandbarbecue of outdoor cooking, desgewenst zelfs in de vorm van een workshop. Neemt u het zekere voor het onzekere en begint u liever met een goed gevulde maag aan de Beach Escape? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de veelzijdige mogelijkheden.

Naast de stranden van Rotterdam en omgeving zijn ook de Haagse stranden, stranden rond Breda en Katwijk of een ander strand van uw keuze zeer geschikt voor een spannende Beach Escape.


Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 29,50 p.p. excl. BTW