Interactieve teambuilding? BE SMART – Tablet City game!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Is uw teambuilding gedoemd te mislukken omdat iedereen met de tablet lijkt te zijn vergroeid? Is het tijd voor een sterke teambuilding maar houdt de tablet iedereen individueel bezig? Dan is onze BE SMART tablet City game uw oplossing. In dit spannende teamspel gebruiken we de tablet juist als instrument om uw teambuilding naar een hoger niveau te tillen. Bijkomend voordeel is dat dit groepsspel interactief is en dus bijdraagt aan de communicatie. Wilt u ook een succesvolle teambuilding zonder u te ergeren aan ieders tablet? Vraag dan snel meer informatie.

Hoe werkt interactieve teambuilding met de tablet City game Be SMART?

Op onze strategische locatie in Rotterdam staat de spelleiding al klaar om u welkom te heten. Zodra het gezelschap compleet is leggen zij het spel uit en verdelen zij uw groep in teams. Ieder team wordt uiteraard voorzien van de Tablet met speciale BE SMART app, iets lekkers voor onderweg en een plattegrond van het altijd verrassende centrum van Rotterdam.

Met dit robuuste pakket gaat u goed voorbereid op pad om zo veel mogelijk opdrachten te vinden en te volbrengen. In teambuilding komt het aan op creativiteit, elkaar versterken, met elkaar communiceren, scherpzinnigheid en doorzettingsvermogen. Dat is precies waar uw team vandaag tijdens dit groepsspel in moet uitblinken om als terechte winnaars op het podium te worden gehesen tijdens onze afsluitende prijsuitreiking.

Met de BE SMART app is uw teambuilding echt interactief…

Zo uitgelegd klinkt het spel wel erg gemakkelijk, maar vergis u niet. Allereerst kunt u op de BE SMART App exact in de gaten houden waar de andere teams zijn en hoe zij scoren. Dit biedt een mooie gelegenheid om elkaar te dwarsbomen of uit te dagen. Hier komt dus de creativiteit van het team om de hoek kijken. Laat u zich verrassen, valt u bewust een ander team aan of probeert u alle concurrentie te overwegen? Wat doet u bij een achterstand? Wacht u tot men elkaar beconcurreert en punten verliest of vecht u met elk team in de buurt om de punten voor uw inhaalrace?

Bovendien zijn onze opdrachten altijd verrassend. Zeker omdat de organisatie van uw groepsspel de mogelijkheid heeft gehad eigen vragen en onderwerpen toe te te voegen. De spannendste Rotterdamse opdrachten kunnen dus ineens afgewisseld worden met een bijzondere opdracht over uw bedrijf of een verrassend thema. Welk team heeft het meeste inlevingsvermogen en veerkracht om direct om te schakelen? Er staat u in ieder geval een leuke en spannende teamuitdaging te wachten.

Het team dat het beste slaagt in de verrassende interactieve uitdagingen meldt zich vast als eerste op de eindlocatie. Als de app aantoont dat alle opdrachten bekend zijn is de winnaar van dit interactieve groepsspel bekend. Als alle teams binnen zijn zetten we hen, terwijl u van een drankje geniet, op gepaste wijze in het zonnetje tijdens onze afsluitende prijsuitreiking.

Heeft u ook zo’n zin in een groepsspel waarbij de tablet niet stoort maar van toegevoegde waarde is voor uw teambuilding? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

Wat is inbegrepen bij de interactieve teambuilding met tablet City game BE SMART?

Naast lekker proeven, ervaren, teambuilding, onbeperkt tablet gebruik, elkaar beter leren kennen en bovenal genieten is deze interactieve teambuilding inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Tablet per team met speciale BE SMART App (door ons aangeleverd)
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Welke activiteiten kunnen de beleving van dit interactieve teambuilding nog verder versterken?

Er zijn tijdens het groepsspel diverse mogelijkheden om de interactieve teambuilding nog intenser te maken. Zo kunt u vragen op maat aanleveren in elk gewenst format. Onze software verwerkt ze graag in de BE SMART city game. Natuurlijk is het ook mogelijk om een culinaire hotspot op te nemen. We zorgen dan dat alle teams op een bepaald moment bij de culinaire hotspot aanwezig zijn. Zodra iedereen er is pauzeren we het spel om te genieten van iets lekkers. Tot slot kunt u dit groepsspel ook op het water spelen. Zo verkent u Rotterdam terwijl u zelf vaart. Dit betekent nog meer interactie tussen de teamleden en dus een nog betere teambuilding.

Daarnaast is deze uitdagende en originele interactieve teambuilding een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke bedrijfsuitje te delen. Het principe BE SMART hebben wij ook toegepast op de horeca in Rotterdam. Daarom adviseren u graag hoe u deze interactieve teambuilding met tablet city game BE SMART kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Bedient u de tablet liever met een volle maag? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Wij bieden deze interactieve teambuilding in heel Nederland aan. Naast Rotterdam zouden Den Haag, Breda of Leiden verrassende locaties kunnen zijn!

 


Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW