Uitjes.nl Vebon

KERST: Scrooge: Kerstdiner met een verhaal

KERST: Scrooge: Kerstdiner met een verhaal

KERST: Scrooge: Kerstdiner met een verhaal

Vanavond gaat u aan tafel voor een heerlijk Kerst- of winterdiner. Gezelligheid en saamhorigheid zullen de avond tot een succes maken. Maar wie is die mysterieuze verhalenverteller aan uw tafel? Nog voor uw voorgerecht begint hij te vertellen over een verwrongen, gierige vrek, die eenzaam en alleen zijn tijd doorbracht met Kerst. Totdat, op Kerst avond, de geest van zijn lang overleden vriend Marley, op bezoek komt…

Scrooge is een onvriendelijke man, die geen naastenliefde kent. Iedereen moet hem op zijn wenken bedienen. De avond voor Kerst wordt hij opeens geconfronteerd met zijn verleden, heden en de toekomst.

“Dit is het begin van een gedenkwaardige nacht. Geluiden in het donker op de trap, geluiden van schuivende grendels en slaande deuren elders in het huis, en een onverklaarbaar gerinkel van de in onbruik geraakte bediendenbel gaan vooraf aan een bezoek van de geest Marley terwijl Scrooge bij de haard zijn pap zit te eten...”

Het verhaal gaat verder, maar u nipt nog eerst even aan uw glaasje rode wijn en gaat daarna weer heerlijk mee in de sfeer van de verhalenverteller. Ober! Kan het hoofdgerecht toch nog even wachten?

Het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens wordt deze avond speciaal voor uw groep aan uw eigen tafel verteld. Met een lach, een traan en een heerlijk drie gangendiner sluit u deze koude winteravond af.
Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
8+2= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

KERST: Scrooge: Kerstdiner met een verhaal 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.